Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hűtlenek a férfiak?
Párkapcsolatban élek és a minap bejelölt, szétlájkolt és rám is írt egy srác akit a konditeremből ismerek csak látásból, köszönőviszonyba vagyunk kb. Ránézek az oldalára, 2 (!!!!) hónapja házasodott össze a párjával. Nem értem ilyenkor mi jár a pasik agyába? Mit akarhat tőlem? És a legfontosabb, hogy lehet ilyet tenni egy/A Nővel, a feleségeddel???
21/N
Persze meg egy ilyen pasi miatt menjen a kérdező más terembe 😄.
Nem kell vele foglalkozni, köszönsz és kész.
Nehogy már másik konditerembe menj! Kinek jut eszébe ilyen baromság...
Én mindennap odaállnék elé egy bazinagy középső ujj felmutatásával, direkt élvezném
Én láttam és olvastam ügyes okos csajozó pasikat, mikor kinéztem egy nőt akkor rám szólt hogy őt hagyjam mert túl határozott. Vagyis ha egy nő nem mutat reményt akkor a pasinak kevesebb lelkesedése lesz udvarolni, de lehet így is fog de kevésbé aktívan talán.
Szóval a testbeszéded tekinteted beszéded ha nem tudja befolyásolni, akkor látja hogy nincs rád hatással és ha esze van békén hagy. Én pl csak barátkozásból szoktam oda menni bárkihez, mert unatkozok vagy társaságra vágyok.. nem kell hinni semmit bele, tudom én hogy ne akarjak olyat elcsábítani aki nem való hozzám. A megcsalókat meg kerülöm mert nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!