Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért hűtlenek a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hűtlenek a férfiak?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek és a minap bejelölt, szétlájkolt és rám is írt egy srác akit a konditeremből ismerek csak látásból, köszönőviszonyba vagyunk kb. Ránézek az oldalára, 2 (!!!!) hónapja házasodott össze a párjával. Nem értem ilyenkor mi jár a pasik agyába? Mit akarhat tőlem? És a legfontosabb, hogy lehet ilyet tenni egy/A Nővel, a feleségeddel???

21/N

dec. 21. 21:47
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van 8-as, rosszul fogalmaztam. Sosem voltak hűtlenek hozzám a férfiak, de mostanában annyi ilyen megtalál a másik szemszögből és egyszerűen nem bírom felfogni, hogy gondolkodnak. Erre keresem a választ, nem akarok ledegradálni, általánosítani.
dec. 21. 22:37
 12/25 anonim ***** válasza:
89%

Fú, de undorító csávó.

Én tuti szétszopatnám a gyereket, de minimum a feleségét megkeresném fészen és tolnám neki a screenshotokat ezerrel.

Amúgy az tényleg igaz, hogy nem minden pasi ilyen, csak a legalja hulladék.

dec. 21. 22:40
 13/25 anonim ***** válasza:
60%
Tök jó a hozzaallasod l. Ha ilyen nők lennének, nem tudnának felremenni
dec. 21. 23:17
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyenek. Nem is egybe futottam bele. A csávó azonnal csapta nekem a szelet. Nem esett le, gyűrű nem volt rajta. De volt akkora phasz és bejelölt Facebookon. Ott meg a néhány hónappal ezelőtt feltöltött esküvői fotókat láttam. Nem szóltam az asszonynak, de azonnal lekoptattam. Aztán egy nagyon rossz pillanatban betalált újra. Nagyon magam alatt voltam. Ő meg elvált a feleségétől kb egy évvel később. Nyilván kiderült valahogy, hogy félrelépett nem is egyszer és az asszony kirakta. Na az is érdekes volt. Nekem olyan miért is ne alapon, belementem, de nagyon ótvarul viselkedett velem. Naiv voltam és hülye. 2 hét után ő rakott ki engem, de borzasztóan ocsmányul - emlékszem, azt mondta nekem, hogy örül annak, hogy tisztában vagyok a külsőmmel (nem volt akkoriban önbizalmam), mert tényleg csúnya nő vagyok. Na de arra jó voltam, hogy 2 hétig a phaszàt dugdossa belém! Nem vízionáltam holtomiglant én sem, csupán egy laza kapcsolatot, hiszen szakítás után voltam, de azt nem vártam, hogy így megtapossa az amúgyis xar lelkivilágomat. Aztán összeszedett valami másik nőt. Az elég szép volt, hogy mutogassa, felvállalta őt, Facebookra nyomta fel a képeket, de egy év után azzal is vége lett. Megcsalta a nőt. Egyszerűen vannak ilyenek. Nekik soha semmi nem elég. De nőkben is vannak.

Férjem exbarátnője is ugyanez volt. Az is állandóan félrement, ha kellett ha nem. Aztán a férjem akkor mondta, hogy vége, amikor a csaj külföldön tartotta a csődőrt és közben hozzá járt haza. Azért az is kemény amúgy. Nem nemfüggő. De az ilyenek nem boldogok. Sosem voltak azok és sosem lesznek.

dec. 21. 23:43
 15/25 anonim ***** válasza:
48%
Miért hűtlenek a nők?
dec. 22. 05:24
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Van amelyik már a nászúton ismerkedik, de olyat is hallottam, hogy már rég megvolt a szerető mikor összeházosodott.
dec. 22. 07:25
 17/25 anonim ***** válasza:
76%
15 hutlen pasikhoz ki lenne hűséges? Nyilván keresnek a nők helyette mást
dec. 22. 08:22
 18/25 anonim ***** válasza:

14

Igen, de a megcsalt fél felelőssége is éppolyan fontos ezekben a történetekben.

dec. 22. 09:21
 19/25 anonim ***** válasza:
38%

9

Más konditerembe járni?

dec. 22. 09:21
 20/25 A kérdező kommentje:
19, nincs a környéken más konditerem. :(
dec. 22. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!