Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi minden ok nélkül képes megcsalni a feleségét ?
Ér nekik ennyit az újdonság varázsa hogy egy mindenben jól működő kapcsolatot kockára tegyen ?
Vagy akár egy hosszabb szeretői viszonyt fent tartson ?
"Ér nekik ennyit az újdonság varázsa hogy egy mindenben jól működő kapcsolatot kockára tegyen ?"
Akkor teszem kockára a jól működő kapcsolatot, ha tudom, hogy a nyereségem nagyobb lesz a megcsalással.
Ha a másik nő szebb, fiatalabb, gazdagabb, meg minden, és tudom, hogy velem lesz, akkor természetes, hogy élek a megcsalás lehetőségével, sőt szakítok hamarosan.
Az életet játszani kell, és mindig a jobb tétre érdemes tenni.
Ami pedig az elhagyott nőt illeti, nem érdekel. Azt tapasztaltam, hogy a nők engem is simán otthagynak, nem hullatnak értem könnyet, ha már nem vagyok a hasznukra, szóval én ugyanígy cselekszem.
Félrelépés - akár nő, akár ffi az illető - sosem ok nélkül történik. A félrelépések leggyakoribb oka:
- Érzelmi elhidegülés. Otthon már nincs meg a megfelelő mennyiségű és minőségű szex.
- Nem is volt meg a valódi érzelmi kötelék, csak egyfaja "csak legyen valakim" alapon vágtak bele.
- Az örök vadász. Ha a szőke miss word a párja akkor is meg akarja dugni a szomszéd átlagos barna lányt (nekik való a nyitott kapcsolat).
#9 a házasságok kb. 45%-a válással végződik. S az esetek felében a szerető már rég "képben van" amikor kimondják a nemet.
S igen, vannak viszonyok amikor nem akar a férj/feleség válni a szerető miatt, mert számára tényleg csak a szexről szól. Viszont az esetek felében meg egy már zátonyra jutott házasságból lép ki a férj/feleség. A szerető már csak az utolsó lökést adja meg az amúgy is tönkrement kapcsolat lezárásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!