Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már, hogy különösebb ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy különösebb ok nélkül úgy éreztétek tovább kell lépnetek? Benne maradtatok a kapcsolatban vagy szakítottatok?

Figyelt kérdés
szept. 14. 18:15
 1/6 A kérdező kommentje:

Nagy problémáink nincsenek, szeretem a párom viszont nem ugyanaz a szeretetnyelvünk. Picit több figyelemre/érintésre (nem a szexre gondolok, hanem szimpla ölelés, csók pl) lenne igényem, mondtam is már de nem változott semmi én pedig erőltetni nem szeretném.

Feleslegesnek érzem magam. Az önértékelésem is csak csökken.

Tudnék ezen segíteni vagy el kellene engednem a párom? (Minden más tekintetben egyezik a világnézetünk)

szept. 14. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Én mindig lépek ilyenkor. Nem vagyok jó ezekben a kompromisszum dolgokban, könnyen sokallok be.

Ha mentálisan rombol a dolog akkor szerintem váltani kell, mert azt utána nagyon nagyon nehéz visszaépíteni

szept. 14. 18:33
 3/6 Senior Séf ***** válasza:
45%
Fiatal zenész koromban közel 50 felejthető kapcsolat mind így ért véget. Valami nem klappolt, és én továbbléptem. Egy baj volt ezzel; minden héten mással voltam egyedül.
szept. 14. 19:05
 4/6 anonim ***** válasza:

"Feleslegesnek érzem magam. Az önértékelésem is csak csökken."

Hát ez épp elég ok szerintem:(

Mivel próbálkoztál eddig? Te próbáltál több kontaktust teremteni? Elcsábítani? Bókolni neki?

szept. 14. 19:13
 5/6 A kérdező kommentje:

Én próbálkoztam már korábbi kapcsolatban is és most is.

Gondoltam, hogy megmutatom mire is lenne igényem és ha a pasimnak tetszik majd viszonozni fogja. Erre nem egyszer (és nem is ugyanaz a pasi) leállított egy ölelésnél, hogy nincs kedve szexhez. Pedig szerintem teljesen másként viselkedem mikor fel akarom tüzelni. És azzal még idáig nem is volt baj, legalàbbis nem szóltak rám.

Nem értem. Olyan nagy dolog ha beszélgetés közben szeretek az ölébe ülni, átölelni? (Ha komoly témáról van szó, tudok viselkedni)

Vagy, este csak úgy átölelni, megcsókolni a nyakát.

Nekem ezek a gesztusok nagyon sokat jelentenek. Sokkal jobban feltölt lelkileg mintha drága ajándékot kapnék.

szept. 14. 20:22
 6/6 anonim ***** válasza:

4

Hm... Szomorú...

Mivel nekem is fontos az érintés, testi kontaktus, így biztosan kilépnék a helyedben. Nem tudnám elképzelni, hogy visszafogjam magam az ölelésben, puszikban. :( Próbálj olyan férfit keresni, akivel hasonlóak az igényeid ilyen téren. Szerintem ez már az elején kiderül, hogy mennyire keresi veled azt hogy a közeledben legyen (nem szex feltétlenül!).

szept. 14. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!