Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedem egy elvált anyukával, és hirtelen, ok nélkül "megutált" a 3,5 éves kislánya!?
Úgy aktívan és személyesen tavaly kezdtünk el ismerkedni és sok-sok közös programunk volt hárman, amik mind mind jól sikerültek. Kirándulások, állatkert, közös főzés, utazás.
Sose eröltettem magam rá, nem akartam neki sok lenni, de mindig jó kapcsolatunk volt, kifejezetten kedvelt, játszottunk sokat, és mikor nem voltam ott emlegetett.
Aztán most jött egy olyan fordulat, hogy nem szeret, ne hívjam "anyát", rossz ember vagyok, stb. Nem is akar találkozni. Talán annyi változás történt, hogy ritkábbak a progik.
Illetve annyit még hozzátennék, hogy az apjának is mond néha hasonlókat, illetve másoknak is szintén ok nélkül.
A szülők válása egyértelműen megviseli, és nem is érti, hiába nagyon kicsi volt még akkor.
Ötletek?
Dackorszak
A lányom 3 lesz. Mondja, hogy menjünk a mamához. Elindulunk, félúton meggondolja magát, mert ő nem szereti a mamát. Odaérünk, elutasító. Másnap meg nem szeretem apát, a mamát szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!