Beleszólsz mások gyereknevelésébe? Szólsz, ha előtted üti meg a gyerekét (ok nélkül)?
Honnan tudod, hogy ok nélkül?
Nem szólok bele, nem az én dolgom.
Köszi a megerősítést, eddig nem szóltam, eztán sem fogok.
#3 Számomra az nem ok az elkalapálásra, hogy a lánya kivette a fiam szájából a cumit. Na meg mindig el is meséli, hogy épp miért csapkodta meg a kislányt.
Én szólni szoktam hogy ne üsse már szegény gyereket, mindig mondják is hogy semmi közöm hozzá. Pedig van, mert ezek a gyerekek sérülnek, aztán majd még később az én gyerekem szívja meg a sok lelki sérülttel körülötte...
Tessék, pontozzatok le, pont nem érdekel. Úgyse jövök vissza megnézni :D Eztán is szólni fogok, mert a gyereknek hallania kell valakitől azt is, hogy nem szabad őt verni.
Amúgy Magyarországon egy pofon is tilos, tessék olvasgatni a gyerekvédelmi törvényt aki nem hiszi.
Én nem szólok bele, mert nem tudom az előzményeket, de engem már szóltak meg.
Egy őrült, 20 perces utcai hiszti közben, amikor semmivel sem tudtam kizökkenteni a lányom, leguggoltam hozzá, ő meg karommal támadt az arcomnak. Rácsaptam a kezére. Ezt látta egy idős nő és rendőröket akart rám hívni.
Nem támogatom az agyatlan verekedést, de eljön az a pont, amikor a szép szó már kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!