Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok sértődött ok nélkül?
Figyelt kérdés
Családi ebéden voltunk a férjem családjánál.Veletlen az asztal szélére konyokoltem amitől az megmozdult,és a férjem tett egy olyan megjegyzést,hogy "Ilyen aki 70 kg .."Nagyon rosszul esett,fel álltam és kimentem inkább dohányozni.Kijott utánam ,hogy senki nem érti ,hogy én most miért sertodtem meg,és mi a q.urva anyámat képzelek magamról,nem értem én a viccet....Itt közöltem vele,hogy én elmentem haza,és ha nem kér bocsánatot meg a váláson is elgondolkodok.Nyilvan nem kért sőt,meg a család szerint is én túlzásba estek ,amiért haza mentem.Most komolyan más nőkkel igy beszél a férje?
Óriási probléma van egy olyan kapcsolatban ahol a felek így nyilvánulnak meg egymás felé.
És nem bocsánatkérésen kellene a hangsúlynak lennie, hanem annak, hogy elgondolkozzatok, hogy ha nem illetek össze, akkor mit is kellene ahhoz tenni mindkettőtöknek(!!) hogy legalább az emberi alapot képesek legyetek hozni, ha már ki lett egy házasság erőltetve.
aug. 18. 15:18
2/16 anonim válasza:
A férjed iszonyat gázul viselkedett, tényleg elkéne itt gondolkozni a dolgokon... Igaza van 1-nek is, szerintem.
aug. 18. 15:23
3/16 anonim válasza:
Lehet csak poénkodott, és emiatt a beszólás miatt erős túlzásnak érzem a válást. Amúgy lehetett enyhe célzás arra is, hogy ideje leadni pár kilót, és ezt nem feltétlen rosszból mondta, csak nem tudja normálisan lekommunikálni.
aug. 18. 15:27
4/16 A kérdező kommentje:
175 cm vagyok és 68 kg.
aug. 18. 15:30
5/16 A kérdező kommentje:
És a qurva anyazas fájt...
aug. 18. 15:30
6/16 anonim válasza:
Ja hát megértem, a férjed nagy gyökér, de sajnos ez nem ritka. Nő szájából is hallottam már qrva anyázást a férjének. Én sem tolerálnám, de valakinek ha nincs jobb érve egy vitában, akkor marad a sértegetés. Neked kell eldönteni, hogy mi fér bele, és mi nem.
aug. 18. 15:32
7/16 anonim válasza:
Eddig nem volt ilyen megszólása?
aug. 18. 15:40
8/16 anonim válasza:
Hát, nem védem a férjed, de ez csak egy rossz vicc volt. Ezt meg lehetett volna beszélni normálisan is, nem így behisztizni.
aug. 18. 15:42
9/16 anonim válasza:
Kerdezo.
1. Megsertett. 2. Mindenki elott. 3. Nem all ki erted. 4. Neki all feljebb.
Es ha az elet mas teruletein is ekkora taho, akkor kuka, mert ez nem lesz jobb.
Sajnos rengeteg ilyen figura van. Es az is problema, hogy sokan toleraljak az ilyen bugris proli attitudoket. Pedig nem kene… 🤫😉🤷♀️
aug. 18. 15:42
10/16 anonim válasza:
mi a q.urva anyámat képzelek magamról,nem értem én a viccet....
Ha ez szo szerint igy tortent, akkor en azonnal osszeraknam a kis batyumat, ennek mar vege volt korabban, csak nem vettetek eszre...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!