Semmi ok nélkül kitagadnak?
Elküldőd őket a francba, majd nem foglalkozol velük, tiltod őket mindenhonnan. Munkahelyen úgy teszel mintha nem ismernéd őket, ha olyan a szituáció segítséget kérsz.
Ilyen rokonokat nem érdemes észrevenni sem.
Másik város, távol minden ismerőstől, másik telefonszám, lehetőleg olyan abérlet, ahova állandóra be tudsz jelentkezni, és nem árt, ha az új címedről hallgatsz a "család" előtt.
Igen, ez menekülés. Azt mondják, megszoksz, vagy megszöksz, de néha jobb megszökni. Egy idegen városban legalább olyan ellenségeid lesznek, akik téged utálnak és nem azt, amit állítanak rólad. A jelenlegi helyzetednél még ez is jobb.
Szerencsére nem volt még net mikor ilyen szituban voltam. Engem is kirúgattak a munkahelyemről
Egy.barátom segített hozzá költöztem, munkát is találtam. Nem mondtam meg hol dolgozom hol lakom és.hova járok suliba. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!