Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha megtudnád, hogy a férjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtudnád, hogy a férjed itt chatel és képcserézik egy nővel mit tennél, hogy élnéd meg?

Figyelt kérdés
Kívánja a nőt és szexelni akar vele. Szeretőre vágyik a férj.

jan. 21. 15:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám neki, hogy vége, elválik tőle mert már nem szeretem egyáltalán. Eszembe se jut a megmondani, hogy tudok a képcseréről, vagy, hogy a másikkal szexelne. Úgy megutálnám, hogy rá se bírnék nézni úgyhogy a válás a legkézenfekvőbb megoldás.
jan. 21. 16:02
 2/16 anonim ***** válasza:
56%
*elválok, jutna
jan. 21. 16:03
 3/16 anonim ***** válasza:
69%

Miért lényeges, hogy itt csinálja?

Bárhol csinálja, repül.

jan. 21. 16:05
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok. Otthagynám mint Szentpál az oláhokat. A hogyan élném meg fokozatai meg attól függnek, hogy honnan tudom én ezt.
jan. 21. 16:14
 5/16 A kérdező kommentje:
A férj otthon felejtette a telefont a felesége pedig belenézett.
jan. 21. 16:17
 6/16 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem megérdemlik egymást mert mindkettő egyformán szánalmas. Az egyik csajokat hajt a másik meg kutakodik más telefonjában.. Maradjanak együtt és mentsék meg a normálisakat maguktól..
jan. 21. 16:26
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Én is pasiznék. Lefeküdnék valakivel, közben készítenék képeket, videókat és mutogatnám neki. Ez ilyen egyszerű. Ha neki lehet, akkor én is csinálom.
jan. 21. 16:36
 8/16 anonim ***** válasza:
76%

Jól vagy? 100%, hogy voltak okai belenézni a telóba mert a híres férje nem igazán vett részt a házasságban, vagy már stírölgetett más nőket a szeme láttára.

Egyébként meg ha ő képes más nőkkel szexcsetelni, maszturbálni akkor képes fizikailag is megtenni.

Nagyon jól döntött a kérdező mert ha nem nézett volna bele akkor meg lenne előbb utóbb testileg is csalva.

Váljon el és hagyja meg a többi nőnek! Majd akad mellé normális férfi.

jan. 21. 16:37
 9/16 anonim ***** válasza:
22%
Igen jól vagyok de látom az ovisok nem..
jan. 21. 16:45
 10/16 anonim ***** válasza:
Szeretője nem lehet, de ha dögös, bevesszük harmadiknak.
jan. 21. 17:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!