Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy éreztek a szeretőtök iránt, mit gondoltok róla? Másként látjátok a feleségeteket?
A szerető külsőre vonzóbb, meg bejön, hogy rámenős. Tudom, hogy sokat bevállal az ágyban, csak hogy át tudjon csábítani. Élvezem, hogy mennyire kapar értem.
Viszont tudom, hogy ebből soha nem lenne jó kapcsolat.
A feleségemre másképp nézek, igen. Lehet , hogy ez most furcsa, de sokkal jobban becsülöm. Lehet, hogy nem olyan kis virgonc az ágyban, látszik, hogy több gyereket szült, de minden más téren köröket ver a szeretőre. Feleségként, anyaként felnézek rá. Meg valahol az a tudat is ott van, hogy ő nem azért főz nekem reggel kávét, mert a másik nővel verseng. Ő nem is sejti, hogy van valakim. Tudom, hogy ő értem teszi, a lényéből fakad, hogy kedves, figyelmes velem. A szeretőmről tudom, hogy csak addig teperne ennyire, amíg őt választom, aztán leereszt.
Sok példát láttam, sok olyat tudok a haverokról meg a félrelépéseikről, amit a feleségük nem is sejt. Okos ember más kárán tanul.
#1 Elnezést, hogy belekotyogok a dolgokba, simán egy észrevétel.
Ha a szeretődnél találkoztok, gondolom azért főz kávét reggel, mert a házigazdának illik a vendéget kiszolgálni, nem a vendég megy magának kávét főzni.Én ezt így látom, nem gondolnám, hogy ilyen hátsó szándékkal teszi ezt a reggeli kávéfőzést.
#4 Engem meg olyan férfiak találnak be, akiknek a feleségénél sokkal jobban nézek ki.Kb ennyire releváns a dolog.Ezer meg egy motiváció létezik a megcsalásra.
Az egyiknek megteszik egy másik, aki szebb, a régit unja.
A másiknak meg le van törve az egója a szép felesége mellett, azért keres "rosszabbat", hogy ezáltal "férfinek" érezze magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!