Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja? Megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja? Megcsalás?

Figyelt kérdés
Miért csalja meg egy fiú a barátnőjét, az exével többször is,folyamatosan, ha egyszer már új barátnője van és elvileg szereti?
2013. dec. 9. 21:44
 1/7 zotanbro ***** válasza:
úgy hogy nem szereti és két csajt kúr.
2013. dec. 9. 21:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert nem szereti. Te sem vagy egy zseni azt látom:D
2013. dec. 9. 21:45
 3/7 WheneverYouWant ***** válasza:
a hangsúly szerintem az elvileg-en van...nem mind1? ha megtette vége és kész...
2013. dec. 9. 21:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor mégis miért van vele, ha nem szereti? Az exének olyanokat mond,hogy "szeretlek" stb... de a jelenlegi barátnőjének is.
2013. dec. 9. 21:47
 5/7 zotanbro ***** válasza:
egyiket se szereti csak ezzel eteti őket a buták meg megeszik..
2013. dec. 9. 21:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Az exét sosem csalta meg, nagyon szerette.. nincs vége most is járnak , a csaj nem tudja a megcsalásokat. Egyébként a srác húga vagyok akiről beszélek, és külső szemlélőként nem értem a dolgokat..hogy miért teszi.
2013. dec. 9. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Mert egy kamugep azert.

En egyszer voltam szerelmes es azt az embert sose csaltam meg meg gondolatban sem. Sott szakitas utan fel evig meg mas fiukra se tudtam nezni.

Volt egy kapcsolatom, abba a fiuba szerelmes nem voltam de szerettem. Ot se csaltam meg soha.

Ha szeretsz valakit akkor nem kell mas es kesz. Ha meg nem szereted akkor sem csalod meg, inkabb szakits. Undorito aki megteszi

2013. dec. 10. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!