Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek számít ha bevallottam a pasimnak hogy megcsaltam, de nem a teljes igazságot mondtam?
Tehát megcsaltam a barátomat Andrissal(valojában nem úgy hívják csak írnom kellett valamit).nos bevallottam hogy megcsaltam bocsánatát kértem de ő totál begőzölt hogy:"megcsaltál?!kivel? követelem hogy mondd el, veszem a kabátom és el is intézem mert engem nem lehet felszarvazni büntetlenül". Én nem akartam hogy balhé legyen de tartottam tőle hogy ha én nem is árulom el kivel, ő ki fogja találni hogy Andrissal mert az utóbbi időben elég sokat találkoztun vele az ismerősökkel együtt meg rengeteget beszéltünk telefonon...szal ki tudná következtetni hogy nyilván ő lehetett az. én hogy megakadályozzam a bajt azt hazudtam hogy egy lánnyal csaltam meg.erre lenyugodott sőt lazázni kezdett "óh a frászt hoztad az előbb rám,ilyennel nem szabad ám viccelni.....a leszbiziés bőven belefér, sőt."
Tehát bevallottam a megcsalást a részleteken meg azért változtattam hogy ne verekedjenek össze meg ilyesmi.Akkor ez megbánás részemről nem?az had ne legyen az én hibám hogy nem akarok mégnagyobb bajt.
Csupán az a te hibád, hogy megcsaltad és még ezek után sem volt benned annyi gerinc,hogy az igazat mond :) Szép kis jövő áll előttetek :)
Persze sokkal jobb, ha mondjuk még évekig együtt vagytok és akkor jut a fülébe valahogy :D Akkor biztos nem lesz dühös -.-
Nem vagy hozzá öszinte, miért is vagy még vele.
De a pasi is hülye, hogy a 3. személyt jobban hibáztatja, mint téged.
És nem úgy néz ki, mintha megbántad volna, ha ez az Andris jobban érdekel annál, hogy elmondd az igazat.
én se tartom igazságosnak hogy őt jobban hibáztatja (hibáztatná) mint engem,ezért oldottam ezt meg úgy hogy ha engem személy szerint nem von konkrétan felelősségre akkor vele se tegye.
a kapcsolatunknak amúgy se adok akkora jövőt hogy az évek multáni kiderüléstől tartsak...valszeg majd szakítok vele,de még nincs a láthatáron senki akiért megérné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!