Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom begerjedt a másod unokatestvérére?
Figyelt kérdés
Én úgy tudtam hogy szeret engem, és úgy is viselkedik. De tudomást szereztem róla hogy konkrétan "felállt neki" a másodunokahúgától, és azt mondta "ha nem lennénk rokonok..." Tudom hogy másodunokatesóknak házasodni, lefeküdni már törvényes és ez az egész nagyon zavar.(Amúgy elég csinos és kellőképpen intelligens lány vagyok, humorom is van és szerintem szebb is vagyok a kiscsajnál) Vajon megcsalna vele, vagy otthagyna érte?Mit tegyek?2013. dec. 9. 21:13
1/6 anonim válasza:
Az szép barát, hogy ilyet mondott neked. :O
2/6 A kérdező kommentje:
nem nekem mondta, mondom a "tudomásomra jutott"
2013. dec. 9. 21:15
3/6 anonim válasza:
Felállt neki egy másik csajtól, van ez így. Az meg, hogy bejön neki megint egy dolog, túlreagálod a dolgot de mondjad neki, hogy ne mondjon neked ilyeneket "ha nem lennénk rokono...".
4/6 A kérdező kommentje:
És mi van, ha kölcsönös? Halottam már ilyenről..
2013. dec. 9. 22:07
5/6 anonim válasza:
Szia. Az en exem miutan szakitottunk meg le is fekudt a kis unokatesojaval, tobbszorosen!
6/6 anonim válasza:
" hogy konkrétan "felállt neki" a másodunokahúgától,"
Húsz éves korig a krumpli látványára is felállhat. Ebből kár lenne messzemenő következtetéseket levonni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!