Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem barátság, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Psycogirl999 kérdése:

Szerelem barátság, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szerelmes lettem a legjobb barátomba. Nagyjából fél éve ismerem a srácot. 10 évvel fiatalabb nálam,de nagyon durván egy hullámhosszon vagyunk. Mintha egyek lennénk. Soha nem volt ilyen vibeom senkivel. Nekem több,mint 10 éves kapcsolatom van neki néhány hónapos,de már el is vette a lányt feleségül.

Köztünk nem történt semmi az ölelésen és egymás kezének fogásán kívül. Semmi olyan, ami ne lenne korhatáros. Monogám és hűséges vagyok és a páromat is szeretem. De VELE mintha külön világban léteznének. Összebújunk, simogat, megmasszíroz (nem olyan helyen). Állandóan nevetünk, 8 óra munka 5 percnek tűnik. Senkivel sem tudok beszélni erről és fuldoklom. Azt várom,hogy elmuljon,de nagyon fáj. Az esküvőjén is ott voltam és bele is haltam.

Azt mondja szeret engem és mikor melóban beszóltak,hogy túl jóban vagyunk, fel akart mondani,.csak hogy megmaradjon a barátság. Akárhányszor felvetem, H ne legyünk ennyire jóban, szenved. Mikor szoba jött,hogy elköltözöm, sírt is. Mi folyik itt? Segítsetek.

ma 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

" Összebújunk, simogat, megmasszíroz"- az már azért nem barátság.

Hát nézd. Döntsd el, mit akarsz. Ha meg akarod menteni a házasságod, akkor sürgősen szakíts meg vele minden kapcsolatot, mert úgyis össze fogtok feküdni. Ha meg akkora a szerelem, hogy az mindent felülír, akkor mindketten szakítsatok a jelenlegi párotokkal és legyetek együtt. Más tisztességes megoldás nincs.

Ez az egymás agyának húzása csak ront a helyzeten.

ma 13:39
 2/6 anonim ***** válasza:

"neki néhány hónapos, de már el is vette a lányt feleségül."

Persze, mese habbal! 🤣

ma 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:

"Senkivel sem tudok beszélni erről és fuldoklom."

Beszéld meg ezt a legjobb barátoddal, akit fél éve ismersz!

Amúgy félve kérdezem, miért nem a házastársad, a férjed a legjobb barátod is egyben?

Vagy egymás felé mindenkinek csak a képmutatás megy?

Elvileg társak vagytok, egy irányba húztok, akkor miért kell a másik háta mögött intézni ezeket? Azt hiszed, a férjed nem veszi észre rajtad, hogy megváltoztál, szerelmes vagy és nem belé?

Kezdjetek összejárni 4-esben, hátha férjed meg összemelegedik a fiatalasszonnyal!

Ne csak neked legyen örömed, neki is!

ma 14:32
 4/6 anonim ***** válasza:

"Senkivel sem tudok beszélni erről és fuldoklom."

Velem kibeszélheted, ha szeretnéd.

49/F

ma 14:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez katyvasz, de nem barátság, az biztos, legalábbis a te részedről már biztos nem, amúgy férfi és nő barátsága csak holdfénye lehet a szerelemnek...

Szerintem sürgősen tisztába kell tenni a dolgokat, mond el őszintén, hogy szerelmes vagy belé, aztán valószínűleg jön a B forgatókönyv, megszűnik szépen a kapcsolat köztetek...az A lenne a mindenki szakít és ti ketten egy pár, de erre kicsi az esély...

ma 15:27
 6/6 A kérdező kommentje:

A kérdező: Többségében tök hasznos válaszok jöttek, amit nagyon köszönök. Fel is nyitottátok a szememet, több szempontból is. Amit biztosan nem szeretnék: felrúgni a meglévő párkapcsolatomat. Ahhoz túl értékes.

Viszont a barátságom ezzel a sráccal szintén az. Talán, ha nagyon akarom elmúlnak a romantikus árnyalatai. Csak helyes mederbe kell terelnem a kapcsolatunkat.

ma 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!