Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen lehet a kapcsolat ez után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet a kapcsolat ez után?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel lassan két éve vagyunk együtt,hét végen osztálybulija volt, nagyon berúgott!Hivtak a barátai h menjek érte,már ebből gondoltam h valamit csinált!Hazavittem, nem volt semmi gond, aztán másnap este bejelenti hogy smárolt az állítólag legjobb barátjával! Mit tehetnék, szeretem, de nem tudom ezek után hogy bízzak benne!Megbánta amit tett de nem tudom, mit csináljak, megcsalt, de ez szakító ok? Bevallotta és bántja is, hogy megtette, és ezért nem tudom mi tévő lehetnék!

2013. dec. 9. 10:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Ennyi még belefér de ez alapján józanul is benne van a vágy.
2013. dec. 9. 10:05
 2/10 A kérdező kommentje:
ettől félek, és mivel osztálytársa így mindig találkoznak a suliban
2013. dec. 9. 10:06
 3/10 Költőnő? ***** válasza:
a részegség lehet indok, h megtette de nem ok.
2013. dec. 9. 10:23
 4/10 anonim válasza:
Alap aggodalom benned lesz mindig, szereted ez azért van. Az ember őszinte azzal, aki fontos neki, ha szándékos lenne, akkor nem közli, hanem elhallgatja, szerintem megérdemel egy utolsó esélyt, de ez rajtad múlik, hogy tovább tudsz-e ezen lépni. Ráadásul 2 év, ezt tartsd szem előtt! :) A csók meg annyit nem számít, mint ha lefeküdt volna vele.
2013. dec. 9. 11:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Lapátra tenném. Én ihatok bármennyit, nem tudnék mással smacizni..
2013. dec. 9. 12:22
 6/10 A kérdező kommentje:
lehet hülyeséget csinálok, lehet nem de elnézem neki, de ezek után már semmit!
2013. dec. 9. 17:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem volt egy ket eves parkapcsolatom. Kb masfel ev utan az akkori parom lefekudt a legjobb baratnommel aki epp nalunk vakaciozott es mindez ket hetig tartott. A baratnom tavozasa utan ereztem valami nem stimmel vele es ket hetre ra beis vallotta, hogy megcsalt. Megbocsatottam neki es meg egyutt voltunk kis ideig. Miutan veglegesen kidobtam akkor jottem ra, hogy azutan is flortolgetett mas lanyokkal bulikban es neten. Ennyit a megbocsatasrol… Van aki tobbe sose teszi meg van aki meg jobban langra kap es csal utana is, mert hat ugye ha egyszer megbocsatassz gondoljak maskor is megfogsz…. szomoru

Milyen volt a kapcsolat utanna? Egy darabig jo volt (kb 3 het) majd minden folytatodott tovabb. Soha tobbe nem kovetnem el azt a hibat, hogy megbocsatok es folytatom tovabb. Magam vertem at vele.

2013. dec. 10. 00:39
 8/10 A kérdező kommentje:
ez tényleg tanulságos, de mivel egy esetről volt szó, remélhetem h nem történik meg még egyszer! Nagyon megbánta, 3 éjszakát végig sírta, de szerintem ez a minimum, hogy ő is szenvedjen!
2013. dec. 10. 10:06
 9/10 anonim ***** válasza:
7es voltam. En is csak egy esetrol tudtam, a tobbi majd jott magatol. Megbocsatasban hiszek de folytatasban nem. Vedd ugy, hogy ahany haz annyi szokas
2013. dec. 10. 14:02
 10/10 A kérdező kommentje:
ez így igaz. beszéltem a szüleivel, mondták hogy 3 napja sír, a munkahelyén is. Szerintem megbánta de több dobása nincs!
2013. dec. 12. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!