Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt olyan parotok akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan parotok akit megcsaltatok de nem mondtatok el neki?

Figyelt kérdés

Kivancsi lennek szemelyes tapasztalatokra, hogy volt e arra pelda, hogy megcsaltatok (lefekudtetek egy masik szemelyel) a parotok akivel rovid ideje vagytok egyutt? Igazan szerettetek ot es mukodott tovabb a kapcsolat? Meddig volt bennetek buntudat?

Kort es nemet is irjatok legyszi

2013. dec. 8. 23:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Sosem tudnék megcsalni senkit még részegen sem, akkor már előtte felhívom, hogy vége. De ez sem lenne, kísértés mindig van, de akinek van egy kis önérzete túl tud rajta lépni!
2013. dec. 8. 23:19
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
én nem csaltam meg soha senkit, engem viszont egyszer már igen, és bevallotta egyből az eset után. nem kívánom az érzést senkinek.
2013. dec. 8. 23:21
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

mindegyiket.

nem mondtam el, lecseréltem egy másikra, jobbra.

2013. dec. 8. 23:25
 4/15 Laylah ***** válasza:
22%
6-ból 3at. Nem volt szex, csak csók, de másnap automatice megváltam az akkori pasimtól. Egyik sem tudja a mai napig.
2013. dec. 8. 23:35
 5/15 anonim ***** válasza:

Kettőt csókkal megcsaltam az első megérdemelte de nem mondtam el neki csak utólag amikor vége lett tök más miatt. A második a saját szemével látta úgyhogy nem kellett elmondanom.Mindkettő részegen volt. Józanul soha semmit senkivel.

De rájöttem hiába a pia ha ilyet meg tudok tenni nem szetethetem igazán a párom. Bár mégis fél évet szenvedtem mikor elhagyott. A fene se tudja...

2013. dec. 9. 08:03
 6/15 anonim ***** válasza:
48%

Sohasem mondanám el a páromnak, h megcsaltam!

Aki nem tudja viselni ennek a terhét, az ne csinálja.

2013. dec. 9. 08:26
 7/15 anonim válasza:
Én 6 évig voltam együtt az exem-mel, és az utolsó 2 évben folyamatosan csaltam 1 személlyel, de nem tudta meg. De már annyira tönkrement a kapcsolatunk hogy ebbe menekültem nem vagyok rá büszke de megtettem, és nem bántam meg, nem csak testi örömököt kaptam hanem lelki odafigyelést is, és erőt az újrakezdésre. Az óta már elköltöztem tölle van egy új kapcsolatom de őt soha nem csalnám meg.
2013. dec. 10. 20:37
 8/15 anonim válasza:
utolsó vagyok ha a kapcsolatunk rendbe működöt volna akkor soha nem csaltam volna meg.
2013. dec. 10. 20:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Utolsó és próbálkoztál legalább? Szóltál neki hogy problémád van vagy csak se szó se beszéd félrementél? Ez a nagyon nem mindegy...
2013. dec. 10. 21:53
 10/15 Laylah ***** válasza:
100%
Lehet lepontozni, egyet nem érteni, de a kérdező nem tanácsot kért, hanem sztorikat. Ez az én sztorim. És még mindig nem arról van szó, hogy félrekeféltem, csak csók volt. Ebből jön az, hogy a felfogásom szerint, ha nem szeretek valakit igazán, akkor képes vagyok megcsalni, ha pedig meg is történt, nem érdemes tovább húzni.
2013. dec. 10. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!