Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan parotok akit megcsaltatok de nem mondtatok el neki?
Figyelt kérdés
Kivancsi lennek szemelyes tapasztalatokra, hogy volt e arra pelda, hogy megcsaltatok (lefekudtetek egy masik szemelyel) a parotok akivel rovid ideje vagytok egyutt? Igazan szerettetek ot es mukodott tovabb a kapcsolat? Meddig volt bennetek buntudat?
Kort es nemet is irjatok legyszi
2013. dec. 8. 23:15
11/15 anonim válasza:
Nem értem a kirohanásod mert nem neked beszéltem. Én is csókkal csaltam úgyhogy emiatt nem itélek el senkit de azt úgy tartom korrektnek ha a páromnak gondja van bármivel akkor szóljon és ne sunyin keresgéljen a hátam mögött. Sajnos ehhez gerinc kéne ami a pasik 99%-ban nincs pedig nem én vagyok a hétfejű sárkány ha elmondja nincs semmi vagy megpróbálok megoldást találni vagy szakitunk és mehet felőlem abba lógatja a farkát akibe akarja!
12/15 anonim válasza:
Nálam mindkét csók részegen volt és nem is értem hogy történt mert nem volt gondom a kapcsolattal legalábbis tudatosan semmi és nem is vágytam másra. Bár az igaz, hogy nem voltam fülig szerelmes de józanul eszembe sem jutott volna mással próbálkozni. Piásan viszont nem igazán voltam tudatában mit csinálok, rám nyomult egy srác és a bódulattól nem ellenkeztem amikor megcsókolt sőt. Azt se tudtam akkor éppen hol vagyok mi merre hány méter totál be voltam nyomva. Amikor tapizni kezdett akkor viszont pia ide vagy oda határozottan leállitottam! Lehet, hogy szűzk**** vagyok? :O
13/15 Laylah válasza:
Santorini, ezt nem neked címeztem. :)
14/15 anonim válasza:
Sztem ez korhatáros kérdés. 35 fölött mindenkinek volt. Na, jó, elismerem, ez túlzás.
Nekem mindenesetre nem egyszer volt ilyen, és sohasem tudta meg a párom. Továbbra is szeretem őt, ezek a kis "kiruccanások" mind csak arról győztek meg, hogy ő a legcsodálatosabb nő a földön. Jöhetnek a piros pacsik, de nem szégyellem.
15/15 anonim válasza:
7-es vagyok és igen tudta hogy nem fogom sokáig birni, de nem tett semmit azért hogy megmentsük a kapcsolatunkat, pedig én szerettem volna és mikor már feladtam akkor egy másik pasinál kerestem a vigaszt azt amit a páromtól nem kaptam meg nem kizárolag a testi dolgokra gondolok hanem a kedvességre, a kényeztetésre, hogy nőnek éreztem magam. Utána is tettem kisérleteket de hiába igy jobbnak láttam feladni az addigi életem.( közös életet, munkát, mindent ) Igy még a városból is elköltöztem, és teljesen új életet kezdtem. A nulláról épitettem fel újra mindent, csak igy lehet. És most boldog kapcsolatban élek 27 éves nő vagyok. És én tudom hogy ha minden rendbe lenne egy kapcsolatban akkor egyik fél se lépne fére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!