Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léptetek már félre úgy, hogy az azóta sem derült ki (nem mondtátok el stb) és még mindig együtt vagytok azzal, akit megcsaltatok? És ha igen miért tettétek?
Én soha, nem tenném meg vele. Úgy érzem, ha másra lenne szükségem, akkor már nem lenne minden ok a kapcsolatunkban, és szakítanék.
Van egy osztálytársnőm, aki 13 éves korában jött össze egy akkor 18 éves pasival és folyamatosan csalja. A pasi tipikus papucs, nem tud róla semmit. (nem ezért papucs). A csaj összefekszik mkivel... Kis ribi, nem tudom hogy hogy bír a barátja szemébe nézni így.
Én egyszer találkoztam másik sráccal, miközben volt barátom, de se a kapcsolat nem volt olyan szuperjó, se a másik srác nem volt új lovag. Már akkor tudtam, h vége van a kapcsolatomnak, és azután, h a szóban forgó sráccal találkoztam, az akkori párommal már nem.
Na h érthetőbben fogalmazzak: nem volt mit elmondanom neki, mert akkor már csak névleg voltunk együtt (vagyis nem lett kimondva, h vége, de sztem ő is tisztában volt vele), viszont az eset után rögtön szakítottam névlegesen is.
Igazából megtehettem volna előtte is, de nem volt rá megfelelő alkalom, a másik sráccal meg akkor volt aktuális a találkozás. (23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!