Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Léptetek már félre úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léptetek már félre úgy, hogy az azóta sem derült ki (nem mondtátok el stb) és még mindig együtt vagytok azzal, akit megcsaltatok? És ha igen miért tettétek?

Figyelt kérdés
ne törjetek pálcát a fejem felett, hogy biztos megtettem és de gonosz vagyok. meg hogy jajj én sose tenném meg és hogy kérdezhetek ilyet. érdekel, hogy van-e ilyen ember/párkapcsolat és az illető miért tette és hogy élte meg.
2009. ápr. 15. 19:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

ja, sosem derült ki, de nem is maradtam együtt a sráccal, viszont akivel "félreléptem" (mert azért ezt félrelépésnek nevezni azok mellett, akik évekig csalják a párjukat, túlzás), utána sokáig együtt maradtam.

És miért tettem? Pont ezért, mert őt akartam. :)

2009. ápr. 15. 20:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy bírja a kapcsolat?

Nyilván volt oka annak, hogy megtörtént. Hasonló cipőben járok, a barátnőm megcsalt. Nem volt szex, csak csók. De ez is megcsalás.

Azt hiszem egy kicsit kinyílt a szemem így utána. Most jobban odafigyelek rá. Látom rajta, hogy nagyon megbánta.

Együtt vagyunk. Rossz, és nagyon is fáj. De érte megéri.

Viszont azt tudja, hogy utolsó esély. Utána könyörületlen leszek, és elbánok vele, ha kell.

A sráccal sincs eddig semmi baj, ma is láttam. Ahogy meglátott, nyelt egy nagyot. Nem is köszönt, csak lesett, gondolom azt várta, mikor ugrok neki. De én inkább majd egy kis vajsavat adok neki ballagáson :)

Ettől függetlenül lehet elcsattan majd egy pár pofon is.

Ez hangulatfüggő.

2009. ápr. 15. 20:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Én sajnos megcsaltam a barátom...Nagyon bánt ha erre gondolok.Akkor nagy zűrzavarok voltak nálunk,4 éve vagyok együtt a barátommal imádom szeretem belehalnék ha elveszteném,ezért nem mondtam el neki.De SOHA a büdös életbe nem teszek ilyet.
2009. ápr. 16. 06:01
 14/14 anonim ***** válasza:
én mecsaltam:S csak pár csók volt! nem mondtam el, nem derült ki, azóta is együtt vagyunk!
2009. máj. 1. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!