Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léptetek már félre úgy, hogy az azóta sem derült ki (nem mondtátok el stb) és még mindig együtt vagytok azzal, akit megcsaltatok? És ha igen miért tettétek?
ja, sosem derült ki, de nem is maradtam együtt a sráccal, viszont akivel "félreléptem" (mert azért ezt félrelépésnek nevezni azok mellett, akik évekig csalják a párjukat, túlzás), utána sokáig együtt maradtam.
És miért tettem? Pont ezért, mert őt akartam. :)
Hogy bírja a kapcsolat?
Nyilván volt oka annak, hogy megtörtént. Hasonló cipőben járok, a barátnőm megcsalt. Nem volt szex, csak csók. De ez is megcsalás.
Azt hiszem egy kicsit kinyílt a szemem így utána. Most jobban odafigyelek rá. Látom rajta, hogy nagyon megbánta.
Együtt vagyunk. Rossz, és nagyon is fáj. De érte megéri.
Viszont azt tudja, hogy utolsó esély. Utána könyörületlen leszek, és elbánok vele, ha kell.
A sráccal sincs eddig semmi baj, ma is láttam. Ahogy meglátott, nyelt egy nagyot. Nem is köszönt, csak lesett, gondolom azt várta, mikor ugrok neki. De én inkább majd egy kis vajsavat adok neki ballagáson :)
Ettől függetlenül lehet elcsattan majd egy pár pofon is.
Ez hangulatfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!