Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátomat mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátomat mert sakál részeg voltam és most nagyon lelki ismeret furdalásom van meddig fog ez tartani? Elmondani nem akarom neki mert akkor kidob a körülmények is nagyon gázak ahogy történt és ez megbocsájthatatlan!

Figyelt kérdés
2016. jan. 31. 23:41
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Ezért el se mondom neki
2016. jan. 31. 23:53
 12/32 A kérdező kommentje:
Am nem az volt a kérdés,hogy mondjam e el neki hanem hogy meddig fog ez tartani
2016. jan. 31. 23:56
 13/32 anonim ***** válasza:
82%

Addig tart amég ki nem derül. Én az exem belegyötörtem hogy bevallja (tudtam róla persze) és amit utána kapott.... Azt szerintem egy életre megjegyezte akkora kínokat okoztam neki.

Ennél jobb válaszod nem lesz.

2016. febr. 1. 00:01
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Addig fog tartani, amíg megint félre nem b.aszol. Akkor egy picit könnyebb lesz. A harmadik, de inkább a negyedik félreb.aszás után meg már rutinból fogod kezelni a helyzetet.
2016. febr. 1. 00:44
 15/32 anonim ***** válasza:
85%

Férfiként azt kell mondjam, hogy ha szereted, inkább hallgass és nyeld be a bűntudatodat.

Hogy meddig fog tartani? Véleményem szerint vagy a kapcsolatot végéig, vagy amíg ki nem derül, hogy ő is megcsalt.

Viszont nagyon érdekelne a válaszod erre: ha majd kiderül később, hogy ő is megcsalt egyszer, akkor vajon ki fogsz rá bukni, mint a megalázott nő fenotípusa, vagy bevallod, hogy kvittek vagytok?

(Elárulom, hogy a legtöbb nő ilyenkor elkezd bevenni tényezőket a képletbe, hogy felmenthesse magát, pl. a srác hamarabb csinálta/később, hogy a srác többször, esetleg ő pont akkor, mikor épp jó passzban volt a kapcsolatotok, stb.)

Hmm?

2016. febr. 1. 00:51
 16/32 anonim ***** válasza:
80%

Az nem mentség, hogy részeg voltál. Senki nem kényszerített rá! Gyenge vagy és még hazug is. Szerintem ásd el magad.

Jobban tennéd ha magadtól mennél, mert ezt nem érdemli az a szerencsétlen gyerek. Félsz mi? Van mitől... magadtól félsz. A következményektől. Egy felelőtlen, gyáva hazug rib4nc vagy. Nézzél tükörbe aztán köpd le magad.

2016. febr. 1. 01:01
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Csak te tudhatod meddig fog tartani. Van akit nem zavar, de volt itt olyan is akit évekkel később is lelkiismeretfurdalás gyötört, pedig többet nem csalt. Ez már beteges, mert nagyobb kárt okoz a lelkiismeretfurdalás, mint maga a megcsalás.

Ha másra nem is jó ez a kérdés, az látszik, hogy a megcsalás nagyon megrázó tud lenne egyes embereknek, itt például többeknek teljesen elborult az agyuk, és elfelejtették, hogy mi a kérdés.

2016. febr. 1. 04:00
 18/32 anonim ***** válasza:
58%
Egyébként meg szemét dolog lenne elmondani a barátodnak, a saját lelkiismereteden könnyítenél, azon az áron, hogy neki fájdalmat okoznál. Hagyj fel az ivással, és felejtsd el a dolgot. És tényleg gondolkodj el azon, hogy szereted-e.
2016. febr. 1. 04:06
 19/32 anonim ***** válasza:
47%

Valami klub mosdójában akasztottak be??? :-D

Nyugi,csak addig fog tartani a lelkifurka,amíg a következő kis kopaszra rá nem ülsz!

2016. febr. 1. 07:06
 20/32 anonim ***** válasza:
60%
Micsoda egy tróger, selejt nő lehetsz..
2016. febr. 1. 07:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!