Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat. Hogy enyhitsek a bűntudatomon?
Figyelt kérdés
Részegen összejöttem egy fiuval aki régóta tetszik de aztan meg smároltam egy masik fiuval es mas is volt...szégyenlem magam de neki nem akarom elmondani.Hogy enyhitsek a bűntudatomon?2015. nov. 8. 06:37
1/11 anonim válasza:
hogy enyhíts a bűntudatodon? légy korrekt...szakíts, ne bántsd tovább, jobban jár, ha keres egy olyan lányt, aki szereti és tisztességes vele szemben
részegen két pasival csaltad meg..ha így reagálsz a piára, máskor orgia lesz?
2/11 anonim válasza:
Ha tiszteled,elmondod neki,majd ő eldönti,megtud-e bocsátani neked.
4/11 anonim válasza:
hallgasd meg Poppert a megcsalásról youtube-on.
A barátod mellett akarsz maradni?
5/11 anonim válasza:
Szakíts, mivel szerintem nálad nem ez volt az utolsó alkalom. Általában ha nem derül ki, akkor ilyenkor az ember vérszemet kap és addig fogja csinálni, amíg le nem bukik. Értelemszerűen nem igazán szereted már a barátodat.
6/11 anonim válasza:
Tulajdonképpen hánnyal csaltad meg?
7/11 anonim válasza:
A viselkedésedből ítélve nem lehetsz több 18-nál ha nem bírod a piát akkor ne igyál.Szakíts vele aztán éld ki magad mert látszik hogy nem vagy érett egy komoly kapcsolatra(még).
8/11 anonim válasza:
Keress fel egy pszichológust. Semmiképp ne olyannal beszéld meg, aki közeli hozzátartozó, vagy netán közös ismerős a barátoddal. Ja, és fékezd a lyukad. Mert ha most megcsináltad, akkor legközelebb sem lesz sok akadálya. Az, hogy most itt szomorkodsz nekünk, nem jelenti azt, hogy legközelebb ne csábulnál el. Önkontroll!
9/11 anonim válasza:
Csald meg megegyszer. Az segit :)
10/11 anonim válasza:
Sehogy még ennél is nagyobb bűntudatot érdemelnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!