Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat az öccsével mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon szégyellem ami történt de az öccse nagyon jó pasi és nagyon nyomult rám. Igazából csak féltestvérek és bár barátom szerint jól kijönnek a mostohaöcs nem ezt mondta!!! Lehet csak a bosszúja része voltam valamiért amit meg akart torolni a barátomon ??? Nem tudom mit csináljak nem akarom elveszteni a barátomat és nagyon megbántam ami történt de nem tudom hogyan tovább. Ha elmondom neki akkor tuti elvesztem de nem tudom hogy tudnám titokban tartani pláne ha az öcs boszihadjáratához kelettem csak. Akkor tuti kiderül .2015. aug. 5. 00:13
3/23 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb ha szépen csendben kilépsz a "barátod" életéből.
Mennyire jó pasi? Na mutass már róla egy képet aminek annyira nem tudtál ellenállni, hogy bele kellett ülnöd mindenképpen.
4/23 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni, mint a kettes.
5/23 anonim válasza:
Írd már le hogy sikerült ezt összehozni? Számomra ezek felfoghatatlan dolgok. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egyes nőkben ennyi tartás sincs. Ha nekem ilyen öcsém lenne, a szart is kiverném belőle.
6/23 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy a mostohaöcsém ezek után tényleg egy puszta idegen lenne. De hogy megkarcolgatnám az arcod az öcsi kitört fogaival, az is egészen biztos.
7/23 A kérdező kommentje:
Hát az volt hogy két hónapja összevesztem a barátommal aztán az öccsbe belebotlottam és beszéglettünk és elég jóba is lettünk akkor. Aztán egyre többet beszéltünk és írogatott aztán átívott magához főzni mondván hogy segítsek neki. Aztán nagyon jól elvoltunk és ittunk is picit és megcsókolt és valami hihetetlen érzés volt aztán megtörtént a többi is sajnos.
Jaj azt nagyon remélem hogy nem fognak verekedni akármi is van köztük azt nem nagyon szeretném mert mindkettőjüket szeretem!!!!
2015. aug. 5. 00:50
9/23 A kérdező kommentje:
Mi kamu ???
2015. aug. 5. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!