Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat az öccsével mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon szégyellem ami történt de az öccse nagyon jó pasi és nagyon nyomult rám. Igazából csak féltestvérek és bár barátom szerint jól kijönnek a mostohaöcs nem ezt mondta!!! Lehet csak a bosszúja része voltam valamiért amit meg akart torolni a barátomon ??? Nem tudom mit csináljak nem akarom elveszteni a barátomat és nagyon megbántam ami történt de nem tudom hogyan tovább. Ha elmondom neki akkor tuti elvesztem de nem tudom hogy tudnám titokban tartani pláne ha az öcs boszihadjáratához kelettem csak. Akkor tuti kiderül .2015. aug. 5. 00:13
11/23 A kérdező kommentje:
Húha te aztán tudod!!! Mitől lenne ez mese? Bizotos te is ott voltál, ugye? Inkább segíthetnél hogy valahogy elkerüljem a katasztrófát ami vár rám nagyon le vagyok törve most se birok aludni az idegességtől.
2015. aug. 5. 01:07
12/23 anonim válasza:
Életszerűtlen és inkonzisztens az egész hamukád. Na nem vesztegetem tovább az időmet, további jó recskázást!
13/23 A kérdező kommentje:
Hát te hülye vagy már bocs csak azt nem értem hogyha csak piszkálni tudsz akkor miért írsz ide. További jókat. Nem örülök neki hogy így alakult a kapcsolatom nagyon nem vagyok büszke se magamra de mostmár nem tudom megmásítani.
2015. aug. 5. 01:13
14/23 anonim válasza:
azért hiszik kamunak, mert hihetetlenül nagy r*bi vagy a mese alapján. :D ekkora nem lehetsz, szerintem is kamu, csak provokálni akarsz. :D
15/23 anonim válasza:
Lányok miért gondoljátok, hogy nincs olyan nő, aki őszintén leírja a gyakorin, hogy félrelépett?
Szerintetek minden nő kamugép, aki beismeri a hibáit?
Kérdező szakítsatok a sráccal, feleslegesen húzod csak az agyát, nem szereted csak biztonságot ad neked, amiért nunival fizetsz! Kinek jó ez így?
16/23 anonim válasza:
Ritka aljas k*va vagy. De komolyan. Te mit tennél, ha a barátod a női rokonaidat kúrogatná melletted?
17/23 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy kiderül :D Viszont kettőn állt a vásár te is patkány vagy meg az öcsi is mondhatni, hogy Megtalálta a zsák a foltját :D
18/23 anonim válasza:
Akkora qrva vagy, hogy azt már büntetni kéne. Börtön, száműzetés, vagy akármi, csak takarodnál el innen a hozzád hasonló "értékes" emberekkel együtt.
19/23 anonim válasza:
Szépen csendesen lépj le. Szakíts. Az igazi okot nem kell az orra alá dörgölni, de esélytelen, hogy ez ne derüljön ki.
20/23 anonim válasza:
Ennél nagyobb gehiséget csak az apjával tehetted volna.
Egy férfi szemében ez már elég a halálbüntetéshez.
Iszkolj, amíg meg nem tudja, mert ha egy csepp tartás van benne, mindkettőtöket élve fog elásni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!