Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátomat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátomat az öccsével mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon szégyellem ami történt de az öccse nagyon jó pasi és nagyon nyomult rám. Igazából csak féltestvérek és bár barátom szerint jól kijönnek a mostohaöcs nem ezt mondta!!! Lehet csak a bosszúja része voltam valamiért amit meg akart torolni a barátomon ??? Nem tudom mit csináljak nem akarom elveszteni a barátomat és nagyon megbántam ami történt de nem tudom hogyan tovább. Ha elmondom neki akkor tuti elvesztem de nem tudom hogy tudnám titokban tartani pláne ha az öcs boszihadjáratához kelettem csak. Akkor tuti kiderül .

2015. aug. 5. 00:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Hova lett a kérdező?Na persze "főzőcskézni" ez kb olyan mintha azt mondta volna hogy nem iszunk meg egy "kávét"?Könnyűnek találtattál.Tudtad te hogy mi fog történni.Amúgy bírom az ilyet minden összeveszésnél rohanni fogsz hozzá.Te még nem vagy érett egy komoly kapcsolatra.Ahogy a többiek írták szépen csendben hagyd el.A féltesó meg jót röhögött a "barátodon" téged meg csak egy lyuknak tekint amint betömött.Végig erre ment ki az egész szépen lesben állt aztán az első problémánál lecsapott te pedig HAGYTAD!
2015. aug. 5. 15:01
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha lenne bármi módja annak ,hogy segítsek akkor sem tenném meg. Pontosan tudtad, hogy nem a főzésben kér segítséget legalább magadnak ne hazudj. Amit tettél amellett nem lehet csak úgy elsétálni és nem lehet elérni, hogy ne bántsd meg vele azt az embert akiről azt állítod, hogy szereted. Ha tényleg tiszteled elmondod neki, hogy mi volt mert megérdemli az igazságot! Sajnos ilyen az élet :\ ha felelőtlenül csinálsz valamit akkor le kell nyelned a békát. Persze sumákolhatsz is de ha később kiderül sokkal jobban fog utálni...
2015. aug. 5. 17:25
 23/23 Láthatattlan000 válasza:
Hagyd békén a srácokat jobb lessz nekik.:)
2016. jan. 18. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!