Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam elmondjam neki?
Nagyon szeretjük egymást már 3 éve.
Mindig járunk bulizni, de néha-néha egyedül.
Szóval történtek esetek.
1.
Ott volt, de a barátival beszélgetett éppen miközben unokatesója lesmárolt. Ebből nem lett semmi pedig látta, csak másnap reggelre unokatesóját teljesen leitatta és kikötözte meztelenül a WC-hez.
Ebből nem lett probléma.(unokatesója csókolt meg)
2.Ittam és több fiúval buliztam és megcsókoltam az egyiket(itt én hibáztam).
Persze megtudta, de várt még bevallottam neki, ekkor sem haragudott meg.
3.Nagyon leittam magam és történtek dolgok. Persze nem úgy azzal a másikkal hogy felvitt volna magához, csak egyik szobában egy gyors menet, de ekkor tényleg nagyon-nagyon részeg voltam, olyan voltam mintha nem csak ittam volna.(ugyan az az unokatesó volt mint az elsőben)
Pedig arcra sem és testre sem belsőre sem jön be.De megtörtént.
Ez ebben az évben volt, nem pár hét leforgása alatt.
Így is úgy is ki fog derülni, mert a kapcsolatai alapján megfogja tudni. Félek hogy megvereti vagy megveri, ilyen 3 éves kapcsolatunk alatt egyszer történt, mert egy idióta pali rászállt az anyjára és zaklatta. De őt úgy megfenyegették, hogy többször rá sem mert nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!