Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam elmondjam neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretjük egymást már 3 éve.

Mindig járunk bulizni, de néha-néha egyedül.

Szóval történtek esetek.

1.

Ott volt, de a barátival beszélgetett éppen miközben unokatesója lesmárolt. Ebből nem lett semmi pedig látta, csak másnap reggelre unokatesóját teljesen leitatta és kikötözte meztelenül a WC-hez.

Ebből nem lett probléma.(unokatesója csókolt meg)

2.Ittam és több fiúval buliztam és megcsókoltam az egyiket(itt én hibáztam).

Persze megtudta, de várt még bevallottam neki, ekkor sem haragudott meg.

3.Nagyon leittam magam és történtek dolgok. Persze nem úgy azzal a másikkal hogy felvitt volna magához, csak egyik szobában egy gyors menet, de ekkor tényleg nagyon-nagyon részeg voltam, olyan voltam mintha nem csak ittam volna.(ugyan az az unokatesó volt mint az elsőben)

Pedig arcra sem és testre sem belsőre sem jön be.De megtörtént.

Ez ebben az évben volt, nem pár hét leforgása alatt.

Így is úgy is ki fog derülni, mert a kapcsolatai alapján megfogja tudni. Félek hogy megvereti vagy megveri, ilyen 3 éves kapcsolatunk alatt egyszer történt, mert egy idióta pali rászállt az anyjára és zaklatta. De őt úgy megfenyegették, hogy többször rá sem mert nézni.

2015. aug. 18. 21:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
(unokatesója csókolt meg) , (itt én hibáztam)...lóf'szt mindegyiknél te hibáztál. Csókhoz is 2 ember kell és te voltál az akinek volt párkapcsolata. Nincs itt már szerelem max kötődés. Ennek így nincs értelme...
2015. aug. 19. 08:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Tyhűűű....de undorító egy féreg vagy te kisjányom.
2015. aug. 19. 14:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Mond meg neki.

1.Joga van tudni micsoda rib...ncal van kapcsolatban. Ha van egy kis esze akkor kidob. Meg is érdemled.

2.Ha szeretnéd, nem csaltad volna meg.

3.A nők szégyenei az ilyenek mint te.

2015. aug. 19. 18:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene annyit inni! Miért nem tudják az emberek jól érezni magukat ital nélkül... Vagy tényleg csak mértékkel!! Jó ha elmegy az eszetek! Vagy szerintem józanul is bolondok vagytok!
2015. aug. 20. 09:06
 15/15 anonim ***** válasza:

És most te is azt hiszed, hogy az ivás enyhítő körülmény? Csak mert súlyosbító.

Nem azért történt ami történt, mert ittál, hanem azért ittál, hogy történjen, ami történt! Nagyon nem mindegy.

2015. aug. 21. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!