Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
'Megcsaltam' a baratom?! elmondjam neki?
ket eve vagyunk egyutt a baratommal
csutortokon elegge osszevesztunk mert irogatott egy lanynak, aki miatt mar elegsokat veszekedtunk es megbeszeltuk hogy hanyagolja a tarsasagat, tobbek kozott "flortolgettek" napok ota, es osszeis futottak, persze bizonygatta hogy engem szeret, es felreertettem a helyzetet mert sz*rul jott ki, de egybol ravagtam idegessegemben hogy vegeztem vele
penteken ott aludtam "bosszubol" egy fiunal akit nagyon regota ismerek, es nagyon kedvelem ot, nem tortent kozottunk semmi.
tegnap talalkoztam a baratommal szemelyesen hogy megbeszeljuk miis volt, nagyon kedves volt, latszott rajta hogy rendbeakarja hozni a dolgot hogy visszanyerje a bizalmam, vegulis beleegyeztem
Hogymondjam el neki a pentek estet? Egyaltalan elmondjam vagy tarsam magamban?
" egy fiunal akit nagyon regota ismerek, es nagyon kedvelem ot, nem tortent kozottunk semmi. "
Nem kell elmondanod.
én biztos kidobnálak ha kiderülne, de ha meg nem mondod el akkor meg nem is szereted igazán. mond el neki és fogadd el, hogy mész lapátra
20/f
az egy kerdes akart lenni, hogy 'megcsaltam a baratom?'
mert nekem forditott esetben nagyonrosszul esne ha tudnam hogy egy masik lannyal aludt, megha hibaztam is, es nemvoltunk egyutt
Szoval nemtudom milegyen.
Ha kiderül, nagy sértődés lehet belőle!!!
Ha bízol a barátodban annyira, hogy tud titkot tartani és nem pofázza el mindenkinek akkor ne szólj......
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!