Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a páromat a legjobb haverjával. Elmondjam neki?
1: te egy szemét mocskos kis whore vagy... de legalább van benned annyi gerinc, hogy elé akarsz állni.
2: az a fszkalap, nem a legjobb haverja.
Szerintem mond el, és viseld a következményeit.. a "legjobb haver" meg remélem megtanulja, milyen szar törött orral levegőt venni.
Szegény barátod,jó emberekkel van körülvéve. Azért az is fura,hogy Te képes voltál két srác közé befeküdni,ha annyira benned volt a vágy,akkor miért nem fordultál a barátod felé? Bánt?Miért bánt? Akartad,nem? Még rokoni kapcsolatot is csinálhattál volna a két srác között,mint lyuksógorok...
Mondd el neki,megbocsájtani úgyse fog,előbb utóbb úgyis kiderül aztán hagy keressen magának normális embereket ...
Amúgy meg...3-man egy ágyban??
Mennyire kell atomrészegnek lenni ehz?
Ezek nagyon tudnak fájni. :(
Ne bántsd a srácot! Szeresd és ne tegyél többet ilyet. Ennyi
Nem kell elmondani.
19/F
Mindenképpen mondd el.
Nyilván nem lesz boldog (ki lenne az?), de nem szabad ilyet eltitkolni. Mondd el neki, hogy sokat ittál, és nagyon megbántad. Lehet meg fogja érteni.
A kérdésedből látszik, hogy már el is döntötted.:) Persze utólag már kicsit késő korrektnek és lelkiismeretesnek lenni, a barátoddal így is úgyis kicsesztél, neki már gyakorlatilag teljesen mindegy. De inkább Tőled tudja meg, és egyszerre veszíti el a barátnőjét és a legjobb barátját (ugyanakkor kicsit hülye szegény, ilyen verzióban 98% hogy a legjobb barátom a földön aludna nem a barátnőmmel egy ágyban, 2% ha nagyon furára ittam magam, hogy én alszok közepén, és eltöröm a kezét ha nyúlkál..:D).
Ezt nem lehet jól elmondani. Egyszerűen találkozáskor utcán, nyilvános helyen (tudja a fene milyen reakciót vált ki belőle), elmondod egyenesen.
Inkább arra készülj fel, hogy mit fog erre reagálni. Pl legyen gyorstárcsázón a közös "barát" száma, ha nagyon meglesz verve, legalább tudjon róla, stb..
Szerintem innen marha nehéz rendbe rakni a kapcsolatot, így előre elnézést ha valaki ezen puffogni fog, de rögtön utána szakítsatok és kerüld el messziről. Ez a legkorrektebb amit tehetsz Vele, soha nem fogja megbocsájtani ha együtt maradtok, és Te vagy az utolsó személy, akinek a támogatására szüksége lesz.. És a közös "baráttól" is maradj távol. Gondold át, hogy Te ennél erkölcsösebb vagy, és legközelebb jobban becsüld meg a barátod aki ennyire bízik benned (vagy hülye).
Csak ne a kifogásokat mond...azt utáljuk.
Mond el hogy ez történt, sajnálod, megbántad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!