Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a páromat a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a páromat a legjobb haverjával. Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
A szilvesztert tegnap a párom legjobb barátjánál ünnepeltük. Kicsit sokat ittunk a kelleténél ,persze nem az alkoholra fogom azt,amit tettem. Tehát hajnalban mikor már kezdett ellaposodni a buli, úgy döntöttünk,hogy alszunk. hárman aludtunk egy ágyban. Én aludtam középen és egyik oldalamon a párom,másik oldalamon a haverja. Mikor a párom elaludt a haverja elkezdte fogni a kezem és tulajdonképpen egy órán keresztül fogtuk,simogattuk egymás kezét. Majd egy idő után elkezdtük egymást tapizni.Benyultunk egymás nadrágjába.. Nem történt ettől több. Csak tapi volt és kézfogás. még egy csók sem volt..Viszont tudom,hogy ez is megcsalás. Nagyon bánt ez az egész mert soha életemben még nem csaltam meg senkit. Páromat is nagyon szeretem és jól megvagyunk. Nem tudom mi volt velem tegnap éjjel... Elmondjam neki? Hogyan? (a haverjával később beszéltem telefonon és ő azt javasolta,hogy tartsuk titokban. Szerintem ez nem megoldás...) L/19
2015. jan. 2. 01:07
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

tudom,hogy nagyon undorító dolgot tettem de nem akarom elveszíteni a páromat. talán meg lehetne beszélni..csak nem tudom,hogy ez mikor lenne alkalmas. most 2 napig itt lesz nálunk. nem tudom mikor mondjam el neki....gondolom nem vacsora közben...

2015. jan. 2. 01:19
 12/32 anonim ***** válasza:
75%
de miért tetted akkor ha tiszteled a párodat?
2015. jan. 2. 01:20
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz lesz újra helyreállítani a bizalmat
2015. jan. 2. 01:22
 14/32 To7ka ***** válasza:
76%

Azért nem vagy semmi.. Szóval várod a válaszokat (és szintén megy a nickre lepontozás gratulálok hozzá), és ennek ellenére a leggusztustalanabb verziót találod ki??

Amikor 2 napig ott van nálatok?? Hova a jó francba fog menni ha egyszer undorodik Tőled? Vagy az utolsó nap elmondod, mikor 2 napja szexeltek és szerelmesen csókol? Hogy lehetsz ennyire piszok önző?? Nem beszélve arról, hogy úgy gondolod majd megbeszélitek és minden rendben lesz. Nem lesz. Neki ez mindig fájni fog amíg melletted van, nyomogathatod a piros kezecskét, ez így van.... Ha megbeszélni akarod vele, akkor is azt bizonyítod mennyire önző lány vagy... Képzeld el fordítva. Megujjazza a legjobb barátnőd, és megkéri hogy maradjatok szerelmesek és bocsásd meg neki? Továbblépsz és minden rendben lesz köztetek évekig, elfelejted és nem jut többé eszedbe? Fú de visszataszító egy ember vagy:))

2015. jan. 2. 01:27
 15/32 A kérdező kommentje:

To7ka !! Szerintem te valamit nagyon benéztél de én senki válaszát nem pontoztam. Tiédet sem!

Nem csak egyedül én vagyok ezen az oldalon,hanem rajtam kívül többen is pontozhattak.

és miért lennék önző? szerintem a lehető leg korrektebb utat próbálom választani. Akkor lennék önző,ha magamban tartanám és nem mondanám el neki.

2015. jan. 2. 01:32
 16/32 anonim ***** válasza:
60%
Ha idegennel csaltad volna meg azt mondanám halgass róla. Így viszont nap mint nap megalázod a barátja előtt. El kell mondani és tanulni a következményekből. Ez van. Nincs kényelmes kiút ebből. A jó oldala, hogy ezzel is fejlődik a személyiséged.
2015. jan. 2. 01:33
 17/32 anonim ***** válasza:
Ha valaki szerelmes nem csinál ilyet, pláne nem úgy ,hogy a barátja ott alszik mellette. Azért van bőr a képeden meg az állítólagos barátjának is. Mindenképpen mondd el még mielőtt elmegy hozzátok.
2015. jan. 2. 01:34
 18/32 To7ka ***** válasza:

Rendben.:)

De tessék, jönnek itt még szépen hasonló válaszok.

Önzőség ez a legújabb terved. Az is, hogy arra számítasz, mellette maradhatsz. Előfordulhat! Megesik hogy ennyire szeret, és segít neki az is, ha a legjobb barátját veri meg egy picikét és vele zárja le teljesen a kapcsolatot.

Nem érted a lényeget. Önző vagy azért, amit tettél. Önző vagy, mert azért akarod elmondani hogy neked könnyebb legyen, az is bizonyítja, hogy vele akarsz maradni (ami a 3. önző dolog), akkor akarod elmondani amikor ott van, tehát váratlanul haza kell utaznia, vagy napokig csókolt és bújt hozzád, és szórakozott haverjával (így is eltelt 1 nap azóta), ez is önzőség. Amit eddig tettél az ügyben, csak önzőség volt...

2015. jan. 2. 01:37
 19/32 anonim válasza:
0%
szerintem szereted a párodat :) mivel őszinte akarsz lenni csak az alkohol miatt történt mindez.szerintem mond el neki minnél hamarabb és próbáljátok megcsinálni :) egyáltalán nem vagy onző ne foglalkozz azzal a To7ka-val :) sok szerencsét
2015. jan. 2. 02:03
 20/32 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolsó:))
2015. jan. 2. 02:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!