Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a legjobb barátjával. Mit tegyek? Elmondjam, vagy ne?
Tudom, hogy amit tettem, az szörnyű. De a barátommal mostanában sokat veszekszünk, nagyon az ellentétei vagyunk egymásnak.
Pl. én most is versenyre, nyelvvizsgára készülök, sportolok (tánc, tenisz). A barátom meg csak bulizik, szórakozik és hallgatom, hogy mennyire unatkozik.
A legjobb barátja meg nem ilyen. Ő is bulizik, de tudja a határt és nem csak az a célja, hogy meglegyen az érettségije és "majd lesz valahogy". Segít tanulni egy új nyelvet (neki az az egyik anyanyelve, az anyukája miatt), készül velem az OKTV-re, voltam náluk teniszezni (saját teniszpályájuk van otthon) többször és megcsaltam vele a barátomat, nekem ő volt az első...
Fogalmam sincs, mit csináljak. Ráadásul a szüleink nagyon jóban vannak és ez kellemetlen.
Szeretem a barátomat, de néha megőrjít, hogy lusta, semmit nem vesz komolyan és mindenből viccet csinál.
Nem tudom, hogy döntsek, kétségbe vagyok esve. Azt sem tudom, kit válasszak.
Az egyik nem naplopó, a másik nem mintagyerek. Mindkettőben van valami, ami szerethető és ami vonz.
Mármint, a barátommal tény, hogy sokat veszekszünk, meg 10 perc alatt felidegesít azzal, hogy neki kb. mindenre az a válasza, hogy "mindegy", de azért szeretem... És éppen ezért nehéz ez a döntés.
ez a kérdés már volt, most is azt tudom mondani hogy szakíts a barátoddal
és lehet hogy lusta, meg nem hozzád illő, de attól még nem érdemli meg hogy megcsalják
senki se érdemli meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!