Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet! Elmondjam neki?
Mit szeretnél? És hogy rád mászott, te mit csináltál? Elküldted melegebb éghajlatra, vagy passzívan hagytad, hogy "történjen, aminek történnie kell"?
És most mit szeretnél? Féltékenykedést, veszekedést, úgy látszik, nem. Mi a megoldás? Hogy hallgatsz? Véééégülis ezt a legkönnyebb.
Nincs veszekedés, féltékenykedés, viszont ha a barátnőd bárhonnan megtudja, kiborul a bili, és hidd el, még rosszabb lesz! Féltékenykedés, veszekedés dögivel!
Hány évesek vagytok? Mennyire komoly a kapcsolat? Mennyire fontos ő számodra? Egyáltalán, megbántad, amit tettél vagy csak a barátnődet nem akarod megbántani?
Tisztázd le magadban hogy mit szeretnél....őszinte kapcsolatot, hogy megbízzon benned a párod-igen, lehet most játszottad el, vagy élni, mint Marci Hevesen, úgy, ahogy jönnek a dolgok, elfogadni...
a felelősséget szépen hárítod. örülök, hogy nem az én fiúm vagy.
ettől függetlenül ne mondd el. és ne csináld többet.
Tagadj.
Ha beismered letöltendő, ha végig tagadsz felfüggesztett :-)
Szerintem is döntsd el, mit akarsz a mostani partneredtől - és legfőképp magadtól.
Én nem tudnék nyugodtan aludni úgy, hogy megcsaltam a partneremet, de vannak, akik igen.
Alapjában véve a megcsalás természetes dolog, nem arra vagyunk kitalálva, hogy egy nővel szexeljünk. Én nem is értékelem akkora tragédiának, ha a testiség keretei között marad. Inkább rakja fel valaki a titkárnőt az asztalra minden hónapban, mikor az asszony menstruál, mintsem hogy ne beszéljék meg a dolgaikat, illetve veszekedjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!