Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap éjszaka megcsaltam barátnőm, és most úgy érzem jobban vonzódok ahhoz a csajhoz akivel megcsaltam. Viszont barátnőmet nagyon szeretem, és képtelen lennék összetörni a szívét. Mit tegyek?
hát ha már megtetted, akkor merd felvállalni is.. nehéz és fájni fog, de muszáj megtenned. ez lenne az egyenes és gerinces a bnőddel szemben.
VAGY
kussolsz és a kamatyot elfelejted, nem szólsz róla senkinek és tiszteled a bnődet!!
Szerintem király vagy kérdező, így kell élnie egy fiatal férfinak, a nők se jobbak...
24F
Döntsd el, hogy a barátnőddel akarsz lenni, vagy mással.
Ha mással, akkor mondd el a barátnődnek és hagy elmenni.
Ha vele, akkor hallgass mint a sír, ne okozz neki felesleges fájdalmat.
Álljon görcs beléd, mikor majd újra rámászol a barátnődre mintha minden rendben lenne.
Ne szóljunk be?
Akkor te meg már növesztettél volna már gerincet, hogy ne csaltad volna meg a nőt akit elméletben annyira szeretsz, hogy nem akarod összetöri a szívét. Pedig éppen ezt tetted.
Mert ha akkor tudtál teljesíteni. Akkor most is azt kellene, elé állni és szint vallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!