Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 2012 Augusztusban összejöttem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2012 Augusztusban összejöttem 1fiuval.1 és fél év után megcsalt és elhagyott.10hónap után ujra kibékültünk, de minden más lett, minden nap veszekszünk. De a tegnap én is megcsaltam és nem bánom, söt boldoggá tesz! Elmondjame vagy nem? 20/L

Figyelt kérdés
2015. aug. 8. 04:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén: ennek a kapcsolatnak mi a fene értelme van???

A szakítás és a soha többé el nem kezdés erre a legjobb megoldás!!

Vagy ennyire h..ék vagytok, vagy ennyire gőzötök sincs, hogy mit jelent egy kapcsolat, mivel így viselkedtek benne.

Akkor minek vagytok együtt?? Ha össze-vissza csaljátok egymást és veszekedtek, akkor miért vagytok együtt?

Logika ebben nulla!

2015. aug. 8. 06:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg értelmes, felnőtt ember módjára viselkedni, már ha képes vagy rá egyáltalán...
2015. aug. 8. 11:39
 3/4 A kérdező kommentje:
A baj ott kezdödött amikor ő megcsalt,és elhagyott egy másik lányért. A lány viszont 2 hónap után elhagyta és elkezdett engem hívogatni,(mikor már keztem elfelejteni) folyton találkozni akart velem,persze csak szex végett ! Én hűlye találkozgattam is vele.. Majd rájött h békűljünk ki. 10 hónap után megbocsájtottam neki , 1 hónapig jó volt minden. Az idén februárban ide költözött hozzám.. egy munkahelyre járunk..de nap mind nap veszekedünk,és megfogadtam,h ugyis bosszut állok.. Sikerült,megcsaltam és nem bántam meg,és nem is fogom! Viszont félek kimondani,h vége! nem tuom miért :(
2015. aug. 8. 18:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Tök egyszerű, nem passzoltok, agyára mentek egymásnak, be kel fejezni ezt a "kapcsolatot".
2015. aug. 13. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!