Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat, de nagyon szeretem, hülyeség volt, megbántam! Elmondjam neki?
Sok-sok éve együtt vagyunk már, tini korunk óta, és volt egy időszak az életemben, amikor azt éreztem, nekem ő nem elég(testileg, mert lelkileg nagyon megértjük egymást).
Aztán megcsaltam, mert kíváncsi voltam. Milyen lehet mással? Milyen érzés? Megkaptam rá a választ... pocsék volt, főleg a lelkiismeretem miatt, de a fizikai érzés is eltörpült amellett, amit mellette érzek.
2009-ben csaltam meg, 2005-ben jöttünk össze(15 voltam).
De most újra mardos a lelkiismeretem. Tudom, hogy jobb lenne nem háborgatni a múltat, egyszer történt meg, többet nem fog, mert nagyon szeretem, minden rendben kettőnk között! De a belső hangom nem hagy nyugodni... álmatlan éjszakák, gyomorideg. Annyira bánt, hogy a háta mögött ilyet tettem, miközben szeretem!
Te mit tennél a helyemben? Elmondanád neki, ha tudnád, hogy ezzel fájdalmat okozol neki? Felmerül a legfőbb kérdés: elhagyna emiatt? Mert egyszer hibáztam, de megbántam?
Ha én a helyedben lennék soha nem csaltam volna meg a páromat. Plusz, mi az, hogy kíváncsi vagy, hogy milyen mással? Ez egy süket duma, már bocsi.
Ha problémád van, beszéld meg a pároddal, nem gerinctelen módon félrek..félni egy másik sráccal.
Én nem dönthetek helyetted, hogy most mit csinálj!
Ha felnőtt vagy, akkor vállald is a tetteidért a felelősséget!
Szerintem mond el és viseld a tetteid következményét...nem kell túl magyarázni elmondod egyszerűen, neked ő nem volt elég és megcsaltad.
Ha elhagy megérdemled...
10 éve együtt vagytok és ha csak 1x csaltad meg talán megbocsájt...de évekig titkoltad...
Én megcsalást nem tudnám megbocsájtani, + a sok évi titkolózás még rosszabbá teszi...viszont lelkileg könnyebb lenne, hogy végre tudom, fájna, de legalább tudom...
Neked könnyebb lesz a lelked, a barátod meg majd eldönti mit reagál...
22F
Köszönöm az eddigi gyors válaszokat!
Jelenleg távkapcsolatban élünk, ma este fogunk találkozni. Nagyon gondolkodom, hogy elmondom neki. Minden oké közöttünk, nincs gond, bírjuk a távolságot, nem veszekszünk, mindent meg tudunk beszélni. Akkoriban hülye voltam, a bogarat ültették szüleim a fülembe, hogy többet, jobbat érdemlek, és emiatt kíváncsivá tettek. Hát léptem... és rosszul döntöttem, félek, hogy egy rossz döntés miatt mindent elveszíthetek. A legjobb barátnőmön kívül senki sem tud erről a környezetemben.
nem a legjobb barátnő vagy az anyukád vagy épp a szomszéd bácsi miatt mond el! hanem magad miatt és miatta! a kapcsolat miatt!
téged addig fog mardosni a bűntudat, hogy vagy te hagyod el, vagy épp egy vitában odadobod és akkor robban a bomba...most nyugodt hangulatban közölve még talán meg is bocsájt, de indulatok közepette talán olyat tesz ami visszafordíthatatlan...egy ketyegő bombával akarsz együtt élni?
22F
Hát én biztos nem mondanám el ,még ha gerinctelen dolog is.
7 éve vagyunk együtt a párommal, mi is tinikorunk óta, (sose csaltam meg), nem élném túl ha elveszteném, főleg a saját hülyeségem miatt. Régen történt, nem lenne más értelme, mint,hogy Te könnyítesz a lelkiismereteden, viszont őt lelkileg összetöröd. Még ha nem is hagy el, valószínűleg oda lenne a bizalom, pláne ,hogy ennyi ideig elhallgattad előle. Márpedig az a kapcsolat ahol annyi a bizalomnak nem működőképes, pláne egy távkapcsolatban, ami alapesetben is nagyon próbára tesz egy kapcsolatot.
Most komolyan ha "megbocsát", mert annyira szeret (de közbe összetöri a dolog, csalódik benned), akkor Neked attól jobb lesz, akkor már nem lesz bűntudatod? Dehogynem!Akkor fog mindkettőtöknek igazán fájni. Szerintem az az igazi büntetés, hogy ezzel együtt kell élned. Szóval a helyedben inkább mindent elkövetnék, hogy boldoggá tegyem és így törlesztenék.
Szerintem meg mondd el!
Ha tényleg szereted, gondolj bele, hogy megérdemli, hogy tudja az igazságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!