Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat, de nagyon szeretem, hülyeség volt, megbántam! Elmondjam neki?
Sok-sok éve együtt vagyunk már, tini korunk óta, és volt egy időszak az életemben, amikor azt éreztem, nekem ő nem elég(testileg, mert lelkileg nagyon megértjük egymást).
Aztán megcsaltam, mert kíváncsi voltam. Milyen lehet mással? Milyen érzés? Megkaptam rá a választ... pocsék volt, főleg a lelkiismeretem miatt, de a fizikai érzés is eltörpült amellett, amit mellette érzek.
2009-ben csaltam meg, 2005-ben jöttünk össze(15 voltam).
De most újra mardos a lelkiismeretem. Tudom, hogy jobb lenne nem háborgatni a múltat, egyszer történt meg, többet nem fog, mert nagyon szeretem, minden rendben kettőnk között! De a belső hangom nem hagy nyugodni... álmatlan éjszakák, gyomorideg. Annyira bánt, hogy a háta mögött ilyet tettem, miközben szeretem!
Te mit tennél a helyemben? Elmondanád neki, ha tudnád, hogy ezzel fájdalmat okozol neki? Felmerül a legfőbb kérdés: elhagyna emiatt? Mert egyszer hibáztam, de megbántam?
Nem mondanám el.
Hatéves "sztori". Már jócskán khmm.... elévült. Csak fölöslegesen terhelném vele a kapcsolatunkat.
Hogy mondjátok manapság?
Felejtős?
Ez a cigányozás nagyon üt - levezetted barátom, hogy ha cigány vagy akkor nincs erkölcsi tartásod (jobb ha tőlem tudod, hogy még a szocializálódott romák között se játék a házasság például, simán agyonverik a férjüket ha megcsalja), de ha meg nem vagy, akkor meg szintén nincsen, és ettől felsőbbrendű vagy. Csak gratulálni tudok hozzá
Egyébként ne mondjad el. Persze lehet itt jönni nagy moralizálással, meg az is igaz, hogy ha kiderül jön a kérdés, hogy miért nem mondtad el, biztos megbocsátom (akkoris, ha igazából nem bocsátaná meg). De ez senkinek nem lenne egy jó megoldás. Neki minimum borzalmas lenne (akkoris ha nem vallaná be), és neked is, mert látnád, hogy mennyire megbántottad. Tanuld meg elviselni a tudatát, minél előbb, mert egy idő után meg fel fog tűnni neki, hogy valami nincs rendben veled.
Régen volt, fiatal voltál, nem tetszett, sok-sok éve együtt vagytok azóta is. De ha megint felmerül benned, akkor talán majd most már hagyd el előtte, az most már valóban nagyon unfair dolog lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!