Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátomat, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátomat, de nagyon szeretem, hülyeség volt, megbántam! Elmondjam neki?

Figyelt kérdés

Sok-sok éve együtt vagyunk már, tini korunk óta, és volt egy időszak az életemben, amikor azt éreztem, nekem ő nem elég(testileg, mert lelkileg nagyon megértjük egymást).

Aztán megcsaltam, mert kíváncsi voltam. Milyen lehet mással? Milyen érzés? Megkaptam rá a választ... pocsék volt, főleg a lelkiismeretem miatt, de a fizikai érzés is eltörpült amellett, amit mellette érzek.

2009-ben csaltam meg, 2005-ben jöttünk össze(15 voltam).

De most újra mardos a lelkiismeretem. Tudom, hogy jobb lenne nem háborgatni a múltat, egyszer történt meg, többet nem fog, mert nagyon szeretem, minden rendben kettőnk között! De a belső hangom nem hagy nyugodni... álmatlan éjszakák, gyomorideg. Annyira bánt, hogy a háta mögött ilyet tettem, miközben szeretem!

Te mit tennél a helyemben? Elmondanád neki, ha tudnád, hogy ezzel fájdalmat okozol neki? Felmerül a legfőbb kérdés: elhagyna emiatt? Mert egyszer hibáztam, de megbántam?

2015. szept. 2. 11:30
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:
68%
minden féleképpen elmondanám. hidd el jobb azert szenvedni mert viseled a tetted következményeit mint hogy minden nap a titkon idegeskedz és ahányszor a szemébe nézel majd megfolyt a lelki ismeret furdalás. figyelj amikor elmondod neki azt hogy miert tetted ezt és ő megértő megtudjátok beszélni hogy te mire vágysz amit tőle nem kaptál meg
2015. szept. 13. 08:30
 32/36 anonim ***** válasza:
Nevezz gerinctelennek vagy aminek akarsz de én nem mondanám mèg mert ha eddig nem derült Ki akkor most ennyi idö utan minke szakitsam fel az eddigI Jl tartalmas kapcsolatot ..azt mondjak amiröl nem tudunk az nem fáj hat akkor feleslegessen Ne okozzál fajdalmat olyasmivel amit TE azota megbantál. Én 29 ëve vagyok házas a feleseged mindig azt mondja hogy bizik bennem de ugy csináljam a dolgaimat hogy ha kiderült akkor fajdalmat okozòja neki olyan fajdalmat hogy nem hinge többet és abban a pillanatban vége lenne a kapcsolatunknak.. Ket gyerek van Akinek nem tudnék a szemében nezni ezt tart bennunket ossze ahogy mondtam magamnak segitenél de felborult a a hit amit eddig kovettetek aztan Ki tudja ö is beszolna esetleg akkor Tudd meg hogy én is megcsaltalak ekkor vagy akkor ami mindegy de neked is faj a és még romlottab lenne a kapcsolat.. Tartsad meg a titkot ezzel élj ez elég buntetes ...és lép just tul ezen ...aztan annyit megtehetsz mert itt Sok pozitiv ex negativ de mind jo indulatu hozzászolas volt semmi gusztustalanság ami Rita hogy azèrt par sort leirhatsz hogy mi lett a dolog befejezese.. Sok sikert és jomegészséget!
2015. nov. 10. 17:13
 33/36 Thomika20 ***** válasza:
Na elmondtad neki végül? Hogy reagált?
2016. máj. 6. 12:03
 34/36 anonim ***** válasza:
Nos?
2016. júl. 18. 10:08
 35/36 A kérdező kommentje:
Nem mondtam el neki, azóta már szingliként tengetem napjaim. Nem a megcsalás miatt szakítottunk, mai napig nem tudja.
2016. aug. 2. 11:36
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Na és azóta mi a helyzet?
2020. ápr. 23. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!