Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnálatos módon fél éve egy buliban megcsaltam a barátomat elmondtam neki részleteket most kiderült minden megbántam, nagyon szeretem de messze van most 500km-re és nem tehetem hogy elmegyek hozzá meg fog bocsájtani? Mit tegyek hogy megbocsájtson?
Nekem így már biztosan nem kellenél, nem is érdekelne, mit akarsz tisztázni... Undorító vagy. Cifrábbakat inkább nem írok. A helyesírásod is pocsék, semmi tagolás nincs a kérdés tagmondatai között. Olvasni is szörnyű volt.
20L
hát figyelj elmésélem
ugy volt az egész hogy feél éve 2 buliba voltam ugyanaz a srác ott volt mind a kétszer először lesmárolt ott vissza utasitottam
a második bulin rá egy hétre berugtam nagyon és lefeküdtünk, az első bulit elmondtam a barátomnak a másodikat már nem mondtam el mert attól féltem hogy elveszitem. :( és hát az is bele kavart sokat hogy a barátnőmnek kelett volna ez a fiu és hát elkezdtem szédíteni hogy ha én már többé nem beszélek vele össze törik a szive és a barátnőmnek könyebb lessz a dolga igen tudom ez szemétség volt részemről !!!!!
na hát és a lényeg hogy benne maradtam a facebookomba és a barátom haza ment pestre és hát én ezt mind beszéltem ott a barátnőmmel és gondolom ott látott mindent beszélünk telon napi 2-3 szor de közömbös velem amin nem is csodálkozom :( igy már érted az egész szituácíót?
Mostanában minden kérdésre passzol az "erkölcsi fertő"
Igy jártál kicsikém legközelebb már nem teszed szét a lábacskád. 21f
Hibáztam, például nem tanultam irodalomra. De sose csináltam ekkora pofátlanságot...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!