Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam ezert felpofozott a baratom, jogos?
Lebuktam, mert a baratom akkor erkezett haza amikor en meg ott voltam a haverommal akivel csokoloztam az eloterben. A baratom az az most mar az exem elkuldte a sracot, de elotte megrangatta es verekedtek is. Utana meg ordibalt velem a baratom mindennek elhordott es amikor bocsantot kertem tole akkor kaptam tole a pofont, de olyan nagyot hogy azt hittem kiesik az allkapcsom.
Soha nem gondoltam volna,hogy kezemet merne emeleni ram. Vagy barki masra. Nagyon nyugod kedves ferfinak ismertem meg. 4 evig jartunk, de igen parszor mar megcsaltam.
Csak arra lennek kivancsi,hogy ferfiak ti is megutottetek volna azt akit szerettettek azert? Ha ilyenen kapjatok? De csak oszinten.
L/22
Oké,hogy te egy nyomorult vagy, mert többször is megcsaltad, de nyilván volt oka.
Egyet tanulj meg, ha sz@@r egy kapcsolat, lépj ki belőle, és ne félre, mert kitudja milyen "nyugodt" a pasid, ha elborul az agya megpofoz, vagy meg is ver úgy rendesen..
Került el ezeket a szitukat.
Ja, és a kis fiúcskád is egy utolsó nyomorult, hogy meg mer ütni egy nőt ráadásul így.
Remélem érted a lényeget.
Ne tápláljátok már, a lelki szegény gondolkodás módját könyörgöm!!
AKkor is kúrj majd félre ha gyerek lesz... majd a csávó jól elveszi és csinálhatod tovább. Ha éretlen vagy egy kapcsolatra vagy nem szereted a másikat,ne menj bele.
Nő vagyok! De gusztustalanul viselkedtél.
+ ha egy nő ver meg/aláz egy férfit,az etikailag rendben van ugye!?
Egy pofont kibír. Talán javít rajta.
Nőként mondom, hogy megérdemelted.
Ez van :)
Birom, mikor egy hazsartos ri..banc probalja rosszul feltuntetni a ferfit, hogy tisztazza magat. En nem bantottalak volna, de csakis a buszkesegem miatt, nem miattad.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!