Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a páromat! Most mit tegyek?
Az igazság az, hogy jegyesek vagyunk és nagyon szeretem őt és tudom hibáztam. Valahogy annyira gyorsan történt az egész. A munka pestre kívánt, és találkoztam véletlenül az egyik exemmel akivel tartjuk a kapcsolatot nagy ritkán. Neki is van élettársa. Iszogattuk a szállods halljába, de nem vittük túlzásba, egész este röhögtünk, egy házaspár már pezsgőt is rendelt az asztalunkhoz, aztán bezárt az étterem, átültünk a lobbyba, de ott is egy idő után félhomály lett. Aztán valahogy megcsókolt én meg vissza. A liftben már bennem volt. Olyan vadul szeretkeztünk, hogy kártérítést kellett fizetnem a szobáért(betörtünk egy tükröt és leszakadt az ablakpárkány).
Most is beleborzongok, ha erre gondolok. Soha nem jönnék vele össze. Nem bírjuk elviselni egymást, de a szex észveszelytő. Még aznap este kisurrant. hagyott egy üzenetet, hogy folytatná. Nem válaszolok a hívásaira, semmire. Helyette felhevülök ha az estére gondolok.
Mikor hazajöttem, a páromat kerültem.
Nagyon szeretem őt. Soha nem akarom elhagyni. Hibáztam, és el szeretném neki mondani.
Nektek mi a véleményetek, azon kívül, hogy nem bírok magammal?
Én elmondanám a páromnak. Nem azért, hogy könnyítsek a lelkiismeretfurdalásomon, hanem azért, mert nem tagadnám (sőt, nem tagadhatnám, nincs hozzá jogom!) meg tőle a lehetőséget, hogy olyan nőt vegyen el, akit teljes valójában, az elkövetett hibáival (nem mellesleg vágyaival...) együtt ismer, ill. azt mondhassa, hogy köszi, így nem kellek. Nem hiszek a "ha nem tudja, nem fáj"-dumában, ill. az ezek folytatásaként "nem akarok neki fájdalmat okozni", és hasonló mentségekben. Már réges-rég fájdalmat okoztán neki, csak ő még nem tud róla...
Nah a lényeg, hogy én biztos elmondanám, mégpedig azért, mert joga van tudni, és joga van ennek fényében dönteni a jövőjéről - amiben vagy szerepelsz majd ezek után, vagy nem.
Őszintén.
Nagyon sajnálom a párodat.
Téged is sajnállak hogy ennyire nem bírsz magaddal.
ezt az egészet csak magadnak köszönd, minden rajtad áll mit teszel, de ha még van benned egy minimális emberség beszélj a pároddal. De készülj fel a következményekre.
Jól láthatóan szükséged volt erre az izgalmas estére, és később is lesz ilyen. Nem vagy monogám típus.
Ami nem baj, feltéve hogy bevallod magadnak -és ha egészséges párkapcsolatot szeretnél- akkor a barátodnak is!
Aztán ha neki ez nem okés-nem illetek össze, akkor van csak probléma. De egy párkapcsolat a problémák megoldásáról is szól. Együtt utána lehet nézni ilyen szituk megoldásának, lehet észérvekkel vitázni, jó esetben konszenzusra jutni :) rosszban meg békésen elválni...
A kommunikáció, vitakészség, asszertivitás fontos dolgok párkapcsolatban, sokat kell tanulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!