Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a páromat az ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a páromat az ex barátnőjével mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy buliban voltam a párom nélkül. Annyira nem voltam részeg, de a párom exe is ott volt. Tánc közben hozzámsimult, és kint elkezdte orálisan csinálni mikor vége lett otthagytam. Én még nem voltam nővel, nem is volt ilyen tapasztalatom. A párom a férfi. 28/N
2016. okt. 7. 16:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mondd el neki és szakíts
2016. okt. 7. 16:51
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a párod excsaja a disco előtt kinyalt ha jól értem. Gondolkodj el azon vonzódsz-e nőkhöz amúgy. Utána meg nem tom csináld amit szoktak az emberek ilyenkor. Hazudj, vagy mondj igazat.
2016. okt. 7. 16:54
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Megint olcsó attention whoring szagát érzem, ahogy kiárad a trollvacokból.
2016. okt. 7. 16:57
 4/17 A kérdező kommentje:
Végülis szép csajnak tartom, de a páromat szeretem. Nem csináltam vele semmit,csak hagytam magam.
2016. okt. 7. 17:02
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
És így kezdődik az édes hármas. :O
2016. okt. 7. 17:04
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék hármasozni, meg a párom sem. A csajjal sincsennek jóban. Este elmondom neki remélem megbocsát.
2016. okt. 7. 17:06
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a viccet félretéve, én tuti kiakadnék. Hajszálnyi különbség van e között, meg egy férfi között.. Sőt lehet nincs is..
2016. okt. 7. 17:07
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj szerintem ne mondd el neki. Az őszinteség híve vagyok, de most ez nem olyan dolog. Ha fiúval csalod meg, inkább mondd el. Ezzel csak full össze fogod zavarni, ő is azt fogja hinni, hogy lehet leszbi vagy, vagy talán a régi barátnőjét juttatod úgy eszébe, hogy "hú de bevállalós csaj", netán elkezdi hiányolni...Komolyan ez egy görbe est volt, de mivel a párodat szereted és a férfiakhoz vonzódsz, komolyan mondom hogy szerintem ne mondd el neki.

Basszus ez nem megcsalás te csak hagytad magad (bár miért??), mindegy, te tudod, de én azt mondom, hogy ezt még te is nehezen fogod elfelejteni, nemhogy ő ha elmondod neki. :D

Ha egy random csajjal smároltál volna a buliban, nem lenne ciki a helyzet, el is mondhatnád, de 1. nem csak smárolás volt, kettő az exével. Na innentől gáz a helyzet, ne mondd el, ez csak egy véletlen baleset volt, könyveld el így magadban és lépj túl rajta. :D

2016. okt. 7. 17:31
 9/17 anonim ***** válasza:
86%
Azert ahhoz gratulalok, hogy 28 eves nokent ott tartasz, hogy diszkozas utan idegen nokkel nyalatod magad... peldaerteku szellemisegu nore vall.
2016. okt. 7. 17:41
 10/17 anonim ***** válasza:

szerintem se mondd el.

egyrészt lehet, hogy egyszeri alkalom volt, aminek semmi folytatása nem valószínű, hogy lesz.

másrészt minek ezzel a feltehetően jó kapcsolatotokat esetlegesen tönkretenni? van akinek ugyanolyan megcsalás ha lánnyal csinál valaki valamit...

ha viszont úgy érzed, hogy a lány többet jelent neked, illet e sokkal jobb, akkor szépen szakíts, esetleg nem is mondva az okot, csak a a kihűlésre hivatkozva, s aztán jöjj össze vele. így sokkal kevesebb rossz érzése lesz a párodnak is. és minek jobban megbántani, mint amennyire sikerül egy szakítással?

2016. okt. 7. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!