Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet az évfordulonkon a legjobb barátnőjével nagyon hülyén érzem magam mit tegyek? Mi lenne a legjobb? Tőbbi lent
Azzz igen!
Ezt kapják a normális lányok!
Drágám, ma évfordulónk van, én már gondoskodtam meglepiről, megbtam a barátnődet!
Pfuj, ezért nkmkutya!!
Szép, nem csak te de a barátnője se semmi. Minek ellenség, ha ti is ott vagytok? :D
A pia nem mentség, az csak kihozza a dolgokat. A megcsalás megcsalás a pia meg csak ürügy. A te lelkiismereteden múlik, hogy elmondod-e de nem irigylem a barátnődet mert két fontosnak hitt embertől meg kell válnia.
Gusztustalanok vagytok mind a ketten és még képes vagy azt írni/mondani, hogy szereted a barátnődet. Hát az nem itt kezdődik. A kis ribiddel együtt nagy taps jár nektek, szerencsétlen lány , nem is tudja, hogy milyen férgekkel veszi körbe magát.
Hogy mit tegyél? Ha ehhez volt elég merszed, legyen ahhoz is,hogy bevallod, mert ha később derül ki sokkal rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!