Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a barátnőmet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnőmet az évfordulonkon a legjobb barátnőjével nagyon hülyén érzem magam mit tegyek? Mi lenne a legjobb? Tőbbi lent

Figyelt kérdés
Most voltunk 2 évesek és egy házibuliba ünnepeltünk a haverokkal ott volt barátnőm legjobb barátnője aki tényleg csinos de jozanul nem érdekelt volna hiszen a barátnőmet szeretem csak sajnos sokat sikerült inni. elmentem a boltba egy kis harapni valoért és láttam hogy jön utánam ott elkezdtünk beszélgetni majd amikor visszamentünk a házba fent az egyik szobába felmentem oda is utánam jött aztán megcsokolt és sajnos nem birtam ellen állni és megtörtént...
2015. nov. 3. 06:50
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
18%

Mindenki a kerdezot szidja...persze megerdemli, de a csajt kene eloszor pofan verni, mert nekem ugy jon le, hogy o kozeledett. Mindig a non mulik lesz e valami. Nekem a parom az exet csalta annak a legjobb baratnojevel. Nem birom az exet, de sajnalom es amikor lattam a csajt a baratnojevel, legszivesebben lecsaptam volna es elmondtam volna parom exenek hogy kivel baratkozik.

Kerdezo baratnojenek nem lesz konnyu dolga. Hogy fog szegeny igy bizni akar egy baratban.

Szerintem a kerdezonek szakitania kellene, mert bem tudja magat kontrollalni.

Nem becsulted meg a baratnod es leromboltad az onbizalmat. Ha kicsit helyre akarod hozni az onbizalmat, akkor alazd meg a baratnojet elotte. A csaj megerdemli es talan a baratnod jobban fogja erezni magat. Utana meg majd kiderul, de szerintem a baratnodnek uj pasit kene valasztani.

2015. dec. 4. 10:20
 32/41 anonim ***** válasza:
0%
utolsóval egyetértek nagyjából
2015. dec. 4. 21:34
 33/41 anonim ***** válasza:
67%
Először is: ne igyál többé! Mert láthatod, az ital mit tett veled. Másodszor: tanuld meg magad kontrollálni! Te kell az érzelmeid ura légy, és a vágyaid ura. Ne a tested vezéreljen, hanem te a testedet. Parancsolnod kell saját magadnak. Tanulj ebből a hibából, és hozz egy döntést, hogy soha többé nem fogod megcsalni sem ezt, sem a következő barátnődet. Harmadszor: mondd el a barátnődnek, hogy megcsaltad őt. Mondd el neki az igazat. Ha veled marad, akkor tégy meg mindent azért, hogy többé ne csald meg őt senkivel és azért is tégy meg mindent, hogy újra megbízhasson benned. De a legfontosabb: válj igaz, becsületes emberré.
2016. jan. 29. 19:07
 34/41 anonim ***** válasza:

33!

1000 (azaz ezer) %-ban jólmondja bár elég nehéz dolog amibe a kérdező belefutott de ezek után ennek kell lennie a helyes folytatásnak amit a 33as írt!!!!

Ha ezek megtörténtek és betartod amit írt már jófelé haladsz!

2016. jan. 29. 19:23
 35/41 anonim válasza:
11%

Miért kell bántani szegény srácot,nem egy bűnöző csak megcsalta a barátnőjét.

Jó volt neki a csajnak is,a barátnőjének valószínüleg már kevésbé.

De hát istenem megesik az ilyen.Legközelebb ne a baráti társaságábol keress lányokat.

Szerintem fölösleges elmondani neki amiről nemtud az nemfáj neki.Ha barátnője bevallja,csak legyinteni kell rá és letagadni.

2016. márc. 9. 09:11
 36/41 anonim ***** válasza:
84%
utolsó: az olyanok miatt, mint te tart itt a világ...pf
2016. márc. 9. 16:26
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Szívből kívánok neked ilyen barátnőt.

2016. márc. 9. 18:11
 38/41 anonim ***** válasza:

Sajnos, itt a gyakorin olvastam hasonló sztorit, csak ott a lány volt a hibás, mert összefeküdt a "legjobb barátjával". A srác barátnője a lány legjobb barátnője volt, és a lánynak is volt egy pasija. Bocs az OFFért.

Ez is hasonló történet, csak itt a kérdező hímnemű és barátnőjét az ő legjobb barátnőjével csalta meg. Ez is undorító, akárcsak a másik sztori.

2016. júl. 22. 22:33
 39/41 anonim ***** válasza:
77%
DE azért tisztelettel gratulálnék a kedves kérdezőnek, hogy ilyet mert tenni, ráadásul a barátnője "legjobb" barátnőjével. Ügyes! Csak aztán kedves kérdező, viseld a következményeit is!
2016. júl. 22. 22:43
 40/41 anonim ***** válasza:
Álszent duma, nem bantad meg eléggé, csak sajnalkozol itt, hogy megsajnaljunk, egyáltalán nem vagy ártatlan
2018. nov. 20. 07:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!