Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátnőmet az évfordulonkon a legjobb barátnőjével nagyon hülyén érzem magam mit tegyek? Mi lenne a legjobb? Tőbbi lent
Mindenki a kerdezot szidja...persze megerdemli, de a csajt kene eloszor pofan verni, mert nekem ugy jon le, hogy o kozeledett. Mindig a non mulik lesz e valami. Nekem a parom az exet csalta annak a legjobb baratnojevel. Nem birom az exet, de sajnalom es amikor lattam a csajt a baratnojevel, legszivesebben lecsaptam volna es elmondtam volna parom exenek hogy kivel baratkozik.
Kerdezo baratnojenek nem lesz konnyu dolga. Hogy fog szegeny igy bizni akar egy baratban.
Szerintem a kerdezonek szakitania kellene, mert bem tudja magat kontrollalni.
Nem becsulted meg a baratnod es leromboltad az onbizalmat. Ha kicsit helyre akarod hozni az onbizalmat, akkor alazd meg a baratnojet elotte. A csaj megerdemli es talan a baratnod jobban fogja erezni magat. Utana meg majd kiderul, de szerintem a baratnodnek uj pasit kene valasztani.
33!
1000 (azaz ezer) %-ban jólmondja bár elég nehéz dolog amibe a kérdező belefutott de ezek után ennek kell lennie a helyes folytatásnak amit a 33as írt!!!!
Ha ezek megtörténtek és betartod amit írt már jófelé haladsz!
Miért kell bántani szegény srácot,nem egy bűnöző csak megcsalta a barátnőjét.
Jó volt neki a csajnak is,a barátnőjének valószínüleg már kevésbé.
De hát istenem megesik az ilyen.Legközelebb ne a baráti társaságábol keress lányokat.
Szerintem fölösleges elmondani neki amiről nemtud az nemfáj neki.Ha barátnője bevallja,csak legyinteni kell rá és letagadni.
Szívből kívánok neked ilyen barátnőt.
Sajnos, itt a gyakorin olvastam hasonló sztorit, csak ott a lány volt a hibás, mert összefeküdt a "legjobb barátjával". A srác barátnője a lány legjobb barátnője volt, és a lánynak is volt egy pasija. Bocs az OFFért.
Ez is hasonló történet, csak itt a kérdező hímnemű és barátnőjét az ő legjobb barátnőjével csalta meg. Ez is undorító, akárcsak a másik sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!