Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, mi lenne a legjobb megoldás?
Figyelt kérdés
Sziasztok, volt egy nagyon fura kapcsolatom. Ahol már az első félévben eltűnt a bizalom. Nem csalt meg csak történt, egy olyan dolog ami miatt, sérült az önérzetem. Ez miatt szép lassan, de eltűnt a szerelem részemről. Később sokat változott, látszót rajta hogy nagyon szeret, teljesen meg változott. Úgy értem teljesen, más lett szeretet, őszinte volt hozzám. 1.5 év el teltével sem tudtam, ezeket a dolgokat elfelejteni. Ezért kerestem magamnak más nőt. Akivel jól meg vagyunk a fent leírt nővel pedig csak barátok vagyunk, úgy mint az elején. Egy háztartásban lakunk, együtt fizetjük. Viszont látom rajta hogy bántja a dolog, hogy én mással vagyok kicsit féltékeny is. Sokat beszélgettem vele, hogy nyugodtan keressen ő is magánnak mást. Segítsük egymást amiben tudjuk. Szünetet nem tartottunk szép fokozatosan történtek a dolgok. Eltűnt az ölelés, csók és szex is köztünk. Nem részéről csak részemről... Legjobb lenne ha szünetelnénk? Nem szeretném hogy fájón neki. Ő viszont nagyon ragaszkodik hozzám, azt mondja nem bírja ki...2015. okt. 28. 12:13
1/8 Mumusan válasza:
Egyetlen dolgot tehetsz. Elköltözöl. Nincs B variáció.
2/8 anonim válasza:
"egy pánkcsaj az ideális megoldás" (dzss dzss dzss tiririririrííííííííííííííím)
na jó, sajnos itt az van hogy el kell menj. Picit rossz leszneki de utána erősebben tér vissza az életbe.
3/8 A kérdező kommentje:
És te kivánod a barátnödet?vonzo nő
2015. okt. 28. 12:26
4/8 A kérdező kommentje:
Aranyos lány ö a világon ,nagyon szeretetre méltó nö személy ilyet ugy se talalnek,csak nem szeretném kihasználni még jobban.
2015. okt. 28. 12:28
5/8 A kérdező kommentje:
Ki a f sz szorakozik az en gyakorikomon?
2015. okt. 28. 12:39
6/8 anonim válasza:
Meghasadt a személyiséged, mi? :D
7/8 anonim válasza:
De miért éltek még együtt? Ha neked már más van akkor miért nem költözöl el? Ja, mert akkor kell mosni/főzni/takarítani?
Akkor nem használnád ki a régit ha békén hagynád. Milyen jól körbemagyarázod, te a szegény, te a drága, ő meg masfél évvel ezelőtt lalala. Költözzetek szét s kész.
8/8 anonim válasza:
Neked másfél évvel ezelőtt kellett volna elköltöznöd, amikor megrendült a bizalmad, és elmúlt a szerelmed. De még most sem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!