Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lenne a legjobb megoldas?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Santana_33 kérdése:

Mi lenne a legjobb megoldas? (hosszu, kicsit erthetetlen)

Figyelt kérdés
az ex-baratnom, aki az elso igazi szerelnem, a hetvegen felkeresett pedig en letiltottam minden kozossegi oldalrol pont amiatt hogy ne tudjon tobbet rolam semmit... ezt azert csinaltam, mert 12 eves korom ota ismerem es 13 eves korunk ota egyutt voltunk (kisebb nagyobb szunetekkel) es legutobb masfel evet voltunk egyutt. Azelott o dobott ki mert nem fekudtem le vele. A szakitasunk utan 3 hettel lefekudt valami gyerekkel aki utana otthagyta de a csaj se akart tole tobbet. Nemsokkal kesobb 2 honapra ra felkeresett h hibazott es legyunk ujra egyutt akkor belementem mert orulten szerettem de amikor elmondta mit csinalt olyan volt mintha egy villam csapott volna belem es mar nem tudtam ugy ranezni soha tobbe de ugy voltam vele h "du*ni jo lesz" igy hat vissza fogadtam. Fel evig mukodott is de utana ujra kezdodtek a problemak de masfel evig egyutt voltunk es most fel ev utan ujra visszaakar jonni. en elakartam ezt a helyzetet kerulni mert tudom h megbocsajtanek neki ujra meg ujra.. a kerdes annyi lenne hogy mit kellene mondanom ahhoz h egy eletre megertse h amit tett a multban az megbocsajthatatlan Mert eddig nem sikerult a tudtara adnom. mindig o gyozott es megbocsajtottam de hat ennyire szerettem.
2015. ápr. 8. 09:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát most légy határozott. Mond neki hogy Te már semmit nem érzel iránta, és nem akarod újrakezdeni.
2015. ápr. 8. 09:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Mivel elso szerelem ezert mindig is erezni fogok iranta valamit azert akartam kikerulni azt h kapcsolatba lepjen velem barmilyen formaban... lehagytam 19 evesek vagyunk, ha ez szamit valamit
2015. ápr. 8. 09:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha 19 éves vagy akkor meg pláne hogy észnél kéne már hogy legyél :) Felmelegítve csak a töltött káposzta a jó. Adj esélyt másoknak, és ha csalódsz ne menj mindig vissza az elsőhöz. Én már 26 vagyok túl sok mindenen, első ide vagy oda ha valakivel szakítottam sohasem kezdtem újra.
2015. ápr. 8. 09:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Eddig amikor visszajott egybol a "nyakaba ugrottam" de most komolyan elgondolkoztam h kell ez nekem? Ennek az volt az oka h o nagyon jo csaj minden fiu koslat utana es lesik minden kivansagat, en atlagosan nezek/neztem ki es nem volt nagy sutnivalom a lanyoknal csak nala mivel en nem koslattam utana de most mar sokat valtoztam sok lanynal van eselyem de megis visszahuz valami
2015. ápr. 8. 09:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha meg minden fiú koslat utána, akkor tudod te hányan járnak benne mikor nem veled van ?
2015. ápr. 8. 09:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Amikor szakitottunk mondtam h ha barkivel is csinalna olyan dolgokat a nevemet merje kimondani meg gondolatban se. Emiatt h ujra megkeresetr gyanitom h nem volt senkije legalabb is ajanlom neki.
2015. ápr. 8. 09:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Látom hiszel még a tündérmesékben :) Mert ezt pont el is fogja neked mondani szerinted?
2015. ápr. 8. 09:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor te egy szűz fiu vagy?
2015. ápr. 8. 10:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem.
2015. ápr. 8. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!