Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a páromat az ex barátnőjével mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy buliban voltam a párom nélkül. Annyira nem voltam részeg, de a párom exe is ott volt. Tánc közben hozzámsimult, és kint elkezdte orálisan csinálni mikor vége lett otthagytam. Én még nem voltam nővel, nem is volt ilyen tapasztalatom. A párom a férfi. 28/N2016. okt. 7. 16:48
11/17 anonim válasza:
Szerintem meg mondd el. Nem ilyen "párt" érdemel a párod.
12/17 anonim válasza:
Szerintem én is bevállalnék egy ilyen spontán nyalakodást :) Bár én pasi vagyok. ..
13/17 anonim válasza:
Legalább élvezted? Orgazmusig csinálta? :D
14/17 anonim válasza:
Ha elmondod akkor őszinte vagy magadhoz is ezàltal a pàrod elgondolkodik hogy meg történt de legalàbb nem hazudozol mert tegyük fel ha véletlenül összefuttok a pàrod exével csak ugy véletlenül ês elszolja magàt az exe akkor mit fogsz lépni!? Az sokkal rosszabb ha màstol tudja meg és ugy is kiderül !
15/17 anonim válasza:
Sztem meg mond el mert ennyivel tartozol a pàrodnak !Annak nincs értelme ha titkolozol és làtja rajtad hogy valami nem stimmel !Előző voltam!
16/17 anonim válasza:
Milyen igényes nők vagytok. :) Disco után a bokorban nyalakodás... Mmm.. biztos ilyen párra vágyik a pasid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!