Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom! Segiccsetek bűntudatom van h mulna el?
Hát hibáztál, megérdemled, hogy kidobjon ezután.
Várjál csak, nem is.
Ő érdemli meg, hogy találjon egy olyan lányt aki nem csalja meg a legjobb barátjával.
Bár tovább megyek, pasid helyében a legjobb barátom is csak volt legjobb barátom lenne.
Tudod, én 15 éve élek házasságban, és mostanában elég szarul vagyunk. És rámhajtott egy fiú, iszonyatosan tetszett nekem, álmatlanul hánykolódtam hetekig. Aztán elhajtottam. Ennyi, ez csak elhatározás kérdése. Én végigjátszottam magamban minden lehetőséget, hogy mi történne utána, és aztán úgy döntöttem, hogy nem éri meg.
Te akkor vagy nem szereted eléggé, vagy nagyon jellemgyenge vagy. Mindenesetre én próbálnám elfelejteni a helyedben az egészet. Ha elmondod, abból szakítás lenne, szóval szerintem inkább ne meséld el neki. S reménykedj, hogy a legjobb barát sem fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!