Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chatszexeltem egy lánnyal, most megcsaltam a párom?
Hú nagyon jót chatszexeltünk, végre valaki viszonozta a fantáziát, szikrázott a levegő :D
De most lelkiismeret-furdalásom van...
És persze mindig benne van a pakliban, h a 19/L valójában 47/F :D
Én 26/F.
Vélemények? Esetleg hasonló tapasztalatok?
Most erre vered a nyálad, te hombár?
Soha nagyobb öröm ne érjen.............
Leülni és megbeszélni a problémát, oka van ha nem akar szeretkezni. Olyan eset nagyon ritka mikor egy érett nő ne kívánná 5 hónapon keresztül.Légy határozattabb esetleg kezdeményzd.
Az hogy szexchatelsz mással nem tartom megcsalásnak, inkább én is egy gerinctelen és megalázó lépésnek tartom
az ám a taktika, ha nincs szex, akkor mással chatszexelsz...
nem inkább a pároddal kellene megbeszélned, rendbe hoznod a dolgokat?
23F
Én webkamerán csináltam egy 40-es nővel. Nekem is volt bűntudatom, de már nincs, mert azóta tényleg történt megcsalás a kapcsolatunkban, mindkettőnk részéről.
Amúgy igen, nem megcsalás, csak szemét dolog. 26/F
1., Ne dicsekedj, vagy egy tucat nővel (17-től 45-ig) csetszexeltem már erről az oldalról :-P
2., Nem megcsalás, viszont bunkóság, ha van párod és úgy csinálod.
3., 5 hónap marha sok idő szex nélkül kapcsolatban, van gond nem kevés, inkább azzal foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!