Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Chatszexeltem egy lánnyal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chatszexeltem egy lánnyal, most megcsaltam a párom?

Figyelt kérdés

Hú nagyon jót chatszexeltünk, végre valaki viszonozta a fantáziát, szikrázott a levegő :D

De most lelkiismeret-furdalásom van...

És persze mindig benne van a pakliban, h a 19/L valójában 47/F :D

Én 26/F.

Vélemények? Esetleg hasonló tapasztalatok?

2016. júl. 22. 07:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

"5 hónapja nem szexeltünk, hiába könyörgök"

Dobd ki.

2016. júl. 22. 11:56
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem dobhatom, mert feleség :( azért nem csináljui, mert hormongondok vannak...
2016. júl. 23. 07:44
 13/21 KJUsul ***** válasza:
Ha chatszex helyett ennyit fektettél volna a probléma megoldásába a feleségeddel, már előbbre tartanál. Sajnálom a feleségedet egy önző g.c. vagy. És akkor mit csinálnál ha kerekes székbe kényszerült volna? Kilökted volna a kapun és viszlát? Áhh.. hagyjuk... :(
2016. júl. 23. 12:19
 14/21 anonim ***** válasza:

Akkor meg keress szeretőt.

2016. júl. 23. 16:29
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem akatom megcsalni abban az értelemben, h idegen nővel létesítem kapcsolatot, de attól még vannak igényeim... Ezen nincs mit megbeszélni, gyakorlatilag zéró a libidója, nekem meg mostanság kb. ötezer. Ti mit tennétek? Mert pampogni könnyű, h milyen önző g.c. vagyok, de legyél a helyemben :D
2016. júl. 23. 21:57
 16/21 A kérdező kommentje:
*létesítek
2016. júl. 23. 21:58
 17/21 anonim ***** válasza:

"de legyél a helyemben"

Inkább nem. A házasság előtt is ilyen volt vagy csak utána lett egy fapina? Mert ha utána, akkor minden vonzalmadat elvesztetted, nem tart vonzónak, férfiasnak cdal egy baleknak aki a pénzt viszi haza. Nem vagy önző mert szexuális vágyaid vannak, Nehogy már még te kérj bocsánatot. Életerős fiatalember vagy ahhoz, hogy egy szexmentes kapcsolatban tengődj. Arra ráérsz 80 éves korodban. Le lehet ülni dumálni, de a vonzalom attól nem fog visszajönni. Szerintem ideje visszatérned a terepre.

2016. júl. 24. 04:40
 18/21 KJUsul ***** válasza:
Legyek a helyedben? Legyél te az enyémben! 48 évesen szűz vagyok, mert az igazival akarom az elsőt. Szóval ne oktass ki mit tud elviselni az ember, mit nem.
2016. júl. 24. 14:57
 19/21 anonim ***** válasza:

Juj de kamu.

2016. júl. 24. 15:27
 20/21 anonim ***** válasza:
hát meredek...chatelj vele így.... hátha viszonozza...de most ő feleség vagy ellenség?
2016. szept. 30. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!