Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom! Segiccsetek bűntudatom van h mulna el?
Figyelt kérdés
Soval h tudnám a bűntudatomat ennyhiteni szeretem nem akarom elmondani neki de a legjob barátjával csalltam meg és nagyon rossz érzésem van emiat mert utána rá 3 orára meg nálla voltam :'(2017. máj. 1. 21:09
11/26 anonim válasza:
Legalább egy szakmunkás képzőt sikerült elvégezned? Ne gyere ilyen semmi kifogásokkal,hogy telefonról vagy, esetleg diszlexiás vagy,mert nehezen hiszem el.
12/26 A kérdező kommentje:
Mi bajod azal ahogy irok?
2017. máj. 1. 21:22
13/26 anonim válasza:
Soha ne néz tükörbe ha nem mondod el neki!
14/26 anonim válasza:
Az ég szerelmére el ne mond neki! Még egyszer bele akarsz rugni? Ha megcsaltad válad fel hogy együtt élsz a büntudattal! Mit gondolsz ha elmondod majd jobb lesz? Kinek? Neki biztos nem! Neked se mert kivágnak mint macskát szarni! Ha nem akkor meg egy senki leszel a kapcsolatban! Amikor megcsaltad magadra gondoltál rá nem ha most elmondod neki akkor is csak magadat probálod menteni nem rá gondolsz!
15/26 anonim válasza:
Nem fog elmúlni soha es ez igy van jol. Az ember hibázik - de ha van némi esze, tanul belőle. Hogyha tenyleg szereted a srácot, temesd el ezt a sztorit örökre es ne bántsd meg vele h elmondod. De akkor tenyleg szeresd es tégy meg mindent a kapcsolatodert, legyen ez lecke. Pl arról h ha iszol, nem bírsz a punciddal - ezert ne igyál.
Ha viszont ugy érzed h ilyen vagy es leszel is, engedd ot el.
16/26 anonim válasza:
Ez kamu.Az összes válaszból csak az jött át a kérdezőnek,hogy nem tud írni.
17/26 Költőnő? válasza:
Olvasgasd vele a helyesírási szótárt. Kozoß hobbi összehozza az embereket. Ez meg még hasznos is (lenne).
19/26 anonim válasza:
"Ójrópa segíccs!"
"Nálla"...
Hajajj, nem volt okos ötlet a cigánsorra is bevezetni a netet.
20/26 anonim válasza:
Megkérdezi,hogy mi a baj az írásával:) Istenem...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!