Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Véletlenül megcsaltam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlenül megcsaltam a barátomat az egyik barátjával?

Figyelt kérdés

Holnap fogok vele találkozni és be kellene vallanom, mielőtt a haverja mondja el neki véletlenül...

De mi lesz, ha megüt? Félek!!! Nem akartam, sokat ittam a buliban és megtörtént... Nagyon félek, hogy meg fog verni! Mit csináljak? Ne mondjam el? De mi van, ha a haverja elmondja neki?

2017. ápr. 29. 21:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Véletlenül. xD

Amúgy ha ver, akkor alapból hagyd ott és ne mond el neki. Vagy honnan jött ez, hogy meg fog verni?

Mert azért ez elég beteg.

2017. ápr. 29. 21:28
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül hogy lehet megcsalni valakit? :D szánalmas vagy!
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
"Véletlenül megcsaltam" 😂😂😂😂😂
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
Jó a kamu sztori. Tetszett.
 5/19 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Különös véletlenek vannak.:D
2017. ápr. 29. 21:29
 6/19 A kérdező kommentje:

A múlt héten vitatkoztunk, nem akartam vele elmenni egy programra és felemeltem a hangom, erre felpofozott...

Ez volt az első eset, hogy így viselkedett, de mostanában egyre agresszívebb és félek, hogy, ha ez kiderül, akkor bántani fog.

Már gondolkodtam rajta, hogy szakítok vele, de amióta felpofozott félek tőle.

Nincs fiú barátom, akire számíthatok. Apukám meg már meghalt.

Anyukámnak meg nem merem elmondani.

2017. ápr. 29. 21:32
 7/19 anonim ***** válasza:
65%

Unalmas. Legalább a harmadik kérdés, ahol véletlenül csal meg valaki valakit. De még unalmasabb, hogy utána az összes kommentelő azon röhög, hogy "véletlenül". Már valami új kommenteket is találjatok ki, legalább valami hasznosat, mert UNALMASAK vagytok. hahaha véletlenül hahaha véletlenül ezt még hányszor írjátok le?

Ha megüt, akkor fel is jelentheted. De kárt nem tehet benned. Egy pofont még kibírnál azért, nem?

2017. ápr. 29. 21:32
 8/19 anonim ***** válasza:

Miért félsz szakítani? Ha felpofozott, akkor már megérett volna rá... Itt a te érdekeidet is nézd azért, hogy neked mi a jó, egy pofozós kapcsolat pedig nem jó, és ahol egyre agresszívebb a másik fél. Ilyenből nyugodtan kiléphetsz.

De azt is mondhatod neki, hogy nem akarsz vele találkozni holnap, mert nincs kedved, mert látod rajta, hogy az utóbbi időben egyre agresszívabb.

2017. ápr. 29. 21:35
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül beleültél a faxába?
2017. ápr. 29. 21:36
 10/19 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%
Jó ne nevessetek rajta!! Egyszer én is mentem véletlenül az utcán, nem néztem a lábam elé, felbotlottam és azon kaptam magam, hogy meztelenül döngetek egy nőt és épp bele élvezek. Van ilyen !! Elég csak egy pillanatig nem figyelni és ilyen véletlenek történnek !! Veled vagyok kérdező !! <333
2017. ápr. 29. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!